General-Marketing-google-maps-ads-rotterdam-3

Beheer wat mensen zien wanneer zij lokaal zoeken naar uw bedrijf.

Uw bedrijfsprofiel wordt weergegeven wanneer mensen op Google Zoeken en Google Maps naar uw bedrijf of vergelijkbare bedrijven zoeken. Neem de leiding over wat mensen zien wanneer ze lokaal naar uw bedrijf zoeken. 

Laat een onvergetelijke indruk achter direct in Google en Google Maps

Wek de interesse van nieuwe klanten met foto’s en van uw producten, diensten en uw locatie. Wij optimaliseren uw Google account en laten geen mogelijkheid onbenut voor een perfecte zichtbaarheid. Dit schept vertrouwen en zorgt voor meer bezoekers naar uw website en fysieke locatie. 

Bepaal zelf wat klanten van uw organisatie zien wanneer zij zoeken.
Geef uw account de professionele uitstraling die het verdient!

Google Maps Optimalisatie Campagne

De campagne bestaat uit drie belangrijke onderdelen voor een optimale zichtbaarheid in de Google zoekresulaten.

Professionelle Fotoreportage

Een professionelle fotograaf brengt uw organisatie op de mooiste manier in beeld. De locatie en overige onderscheidende factoren staan hierbij centraal.Laat zien wie u bent en wat u doet.

Optimalisatie Google Bedrijfsprofiel

Wij controleren en optimaliseren uw Google bedrijfsprofiel op 55 verschillende punten. Wij stellen uw account perfect in en laten geen mogelijkheid onbenut om uw organsatie mooi in beeld te brengen.

Google Street View

De Google Street View virtuele rondleiding geeft een goed beeld van uw organisatie en heeft een positief effect op uw Google Ranking.

Deelnemen aan de campagne? Neem contact op voor meer informatie!

Profesionelle Fotografie

Afbeeldingen zijn vaak de doorslaggevende factor. De kwaliteit van de foto’s speelt hierbij een grote rol. Organisaties met profesionelle afbeeldingen in de Google account ontvangen meer bezoekers naar de website en winkel.

Alle voordelen op een rijtje

De combinatie van professionele fotografie, Google Street View en perfecte optimalisatie van uw Google bedrijfsaccount zorgt voor een optimale zichtbaarheid in de lokale Google zoekresultaten.

Feiten & Cijfers

Een geoptimaliseerd Google account zorgt voor een professionelle uitstraling van uw organisatie. Hierdoor verhoog je het vertrouwen en gaan consumenten sneller over tot een aankoop of een bezoek aan uw locatie.

Google accounts met foto’s en een virtuele rondleiding genereren tot 2 keer meer interesse als bedrijven zonder.

…van de consumenten gebruikt Google dagelijks om lokale bedrijven te vinden. 28% gaat dezelfde dag nog over tot een aankoop.

…van de consumenten vertrouwen bedrijven vaker met een complete en accuraat Google account.

Deelnemen aan de campagne? Neem contact op voor meer informatie!