Google Street View College Campagne

De perfecte digitale open dag!

Laat uw school of college van zijn mooiste kant zien met een interactieve virtuele rondleiding van GMNL. Met een virtual tour voor uw college kunnen ouders en toekomstige studenten een kijkje binnen nemen en digitaal kennismaken met uw uniek locatie. De virtuele rondleiding is 24/7 beschikbaar op alle apparaten en geeft uw college een moderne uitstraling. Perfect geschikt voor de digitale open dag!

Afspraak Maken

Maak een afspraak en laat ook uw college van zijn mooiste kant zien!

Onze Virtuele Tours

Voor meer informatie neem contact op!

Wij vertellen u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw college.

Onze Werkwijze

Het fijne aan een virtuele rondleiding is dat het verder geen extra tijd in beslag neemt. Ons team van specialisten neemt al het werk voor u uit handen. Zo komen wij langs op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Onze 360 graden fotograaf heeft ongeveer 2 uur nodig op locatie om alles mooi in beeld te brengen. Na opnames duurt het 72 uur voordat u het resultaat ontvangt. 

U ontvangt van ons al het beeldmateriaal rechtenvrij voor eigen gebruik. Daarnaast helpen wij u om de virtuele rondleiding te koppelen aan uw eigen website en Facebook. Op deze manier bent u verzekerd van optimaal rendement en een perfect zichtbaarheid van uw prachtige virtuele rondleiding.

Google Trusted Agency

Sinds 2016 is GMNL een Google Trusted Agency. Dit betekent dat je bij ons verzekerd bent van de hoogste kwaliteit producten en diensten. In de loop der jaren hebben wij meer dan duizend verschillende organisaties mogen helpen om de online vindbaarheid te verhogen in de Google zoekmachine. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen zelfstandige ondernemers, mkb’ers of enterprise organisaties. Iedereen is welkom bij GMNL!

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!

Virtuele Tour Tarieven

Small

Google Street View Pakket
649,- excl.btw per locatie
 • Virtuele Tour in HDR
 • 8 Ruimtes / Lokalen
 • 10 Professionele Foto's
 • Google Optimalisatie

Medium

Google Street View Pakket
849,- excl.btw per locatie
 • Premium Virtuele Tour in HDR
 • 15 Ruimtes / Lokalen
 • 20 Professionele Foto's
 • Google Optimalisatie
Populair

Large

Google Street View Pakket
1149,- excl.btw per locatie
 • Premium Virtuele Tour in HDR
 • 25 Ruimtes / Lokalen
 • 30 Professionele Foto's
 • Google Optimalisatie

Onze Klanten...

Ik werd uitgenodigd een review te geven voor dit bedrijf, normaliter laat ik deze aan mij voorbijgaan. Dit keer maak ik een uitzondering. De samenwerking was principieel prima, al duurde het al met al wel wat lang. Ze hebben daar in tegen goede kwaliteit geleverd, zijn betrouwbaar in hun belofte en de service is verrassend goed.

Sophie Verburg

5/5

Een fijne partij om mee samen te werken! Alles wordt professioneel aangepakt en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Een aanrader.

Petra Venekatte

5/5

GMNL heeft ons erg goed geholpen met het verzamelen van meer positieve Google reviews. Dit heeft er voor gezorgd dat we beter gevonden worden met meer telefoontjes van klanten als gevolg.

Patrick Vogelaar

5/5