Google Street View voor Scholen

Interactieve virtuele rondleiding direct zichtbaar in Google en Google Maps

Interactieve virtuele tour voor scholen

Jongeren van nu zijn veel meer visueel ingesteld dan voorheen. Door snel internet, smartphones en social media is de kracht van het beeld een steeds grotere rol gaan spelen. Dat zie je aan diensten als Google Street View, dé manier om een locatie snel op te zoeken en te bekijken, waar je ook bent. Bij de keuze van een school is internet de eerste plaats om informatie te vergaren, ook hier is visuele informatie vaak de doorslaggevende factor. Met een Street View presentatie voor scholen en colleges is het mogelijk alle kenmerken van de school te presenteren zonder een woord te lezen.

Street_View_logo

Virtuele rondleiding voor jouw school of college?

Neem contact op met GMNL! Wij produceren de mooiste interactieve tours van Nederland!

Een school moet met zijn tijd meegaan

Het is van groot belang dat een opleiding aansluit op de belevingswereld van de student. Kennis overdragen kan op vele verschillende manieren, uit onderzoek is gebleken dat visuele informatie beter wordt opgeslagen dan alleen maar tekst. Naast de verschuiving in lesmateriaal begint dit proces al bij de voordeur. Door nieuwe studenten een virtuele rondleiding te bieden waarin alle kenmerken en mogelijkheden van de opleiding worden getoond krijgt de student direct een duidelijk beeld van de opleiding. Denk aan de computerfaciliteiten, de gemeenschappelijke ruimtes en de diverse faciliteiten waar studenten behoefte aan hebben.

Virtuele rondleiding met Street View

Een groot pluspunt van Google Street View is de mogelijkheid om de omgeving te bekijken alsof de kijker midden op straat staat. Deze technologie kan ook worden toegepast op scholen en colleges, direct gekoppeld aan de Google Street View pagina. Er komt een fotograaf op locatie die geautoriseerd is door Google. In overleg met de opdrachtgever worden 360 graden panorama foto’s gemaakt op verschillende, strategische plekken. Deze beelden worden toegevoegd aan het juiste adres op Google Maps en zijn daarmee ook via Street View te bekijken. Het is een compleet transparant proces met een minimale tijdsinvestering.

Google Street View interactieve virtuele rondleiding voor scholen en colleges

Wat is er nu meer sociaal dan een opleiding? Hier komen studenten samen met als doel kennis vergaren onder begeleiding van vakkundige docenten. De Google Street View presentaties kunnen direct gekoppeld worden en gedeeld via de bekende social media diensten, en ze kunnen op websites worden weergegeven zonder de noodzaak voor externe plug-ins. Daarnaast is de virtuele rondleiding op uw school direct te vinden via de Google zoekmachine. Organisaties met “rich content” zoals een Street View presentatie worden hoger weergegeven dan andere pagina’s.

Informeer direct naar de mogelijkheden voor een virtuele rondleiding op Street View.

Voordelen Google Street View

GMNL is een officieel Google Street View gecertificeerd bureau

Schep vertrouwen

Laat klanten op een interactieve manier kennis maken met jouw locatie. Een virtuele tour verhoogt het interesse en schept vertrouwen.

Val op in Google

De Google virtuele rondleiding is direct zichtbaar in jouw Google bedrijfsprofiel onder het kopje Street View en 360°

Wordt beter gevonden

Een Google Street View virtuele rondleiding heeft een positief effect op jouw Google Ranking en zorg voor een betere vindbaarheid

Geschikt voor alle apparaten

De virtuele tour wordt direct geüpload naar de Google servers en is zichtbaar op desktop, tablet en telefoon.

24/7 zichtbaar op Google

Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment een kijkje binnen te nemen en jouw bedrijf te bekijken.

Wil je ook Google Street View voor school of college?

Neem contact op voor meer informatie

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL: