SEO Startpakket

SEO Startpakket

Met het SEO Startpakket ben je verzekerd van een vliegende start als je wilt beginnen met zoekmachine optimalisatie. General Marketing stelt alles goed voor je in zodat we al het verkeer naar je website goed kunnen monitoren voor optimaal resultaat. Zo koppelen wij je website aan Google Analytics, Google Search Console en Google Speedtest. Daarnaast optimaliseren wij je Google Mijn Bedrijf account voor een perfecte zichtbaarheid in de lokale Google zoekresultaten.

Zoekmachine Optimaliatie Startpakket

Een goed begin is het halve werk. Dat is bij  het verbeteren van de online vindbaarheid zeker het geval. Door eerst te werken aan een solide basis weet je zeker dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat de website goed geïndexeerd kan worden door de verschillende zoekmachines. Hierdoor zullen wijzigen op de website sneller worden opgepakt door websites zoals Google en Bing. Wij deponeren sitemaps, koppelen verschillende SEO tools en configureren doelen in Google Analytics. 

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Scoor hoger in Google

Door vooraf duidelijke afspraken te maken weet je precies waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten. Wij vinden een heldere en transparant werkwijze belangrijk. Daarom betrekken wij onze klanten in het volledige proces (als je dit leuke vindt natuurlijk). Zo voegen wij je toe aan de verschillende Google accounts en mag/kan je live meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe wij alles optimaal hebben ingericht. Indien er vragen zijn mag je ons natuurlijk altijd bellen. Wij helpen je graag om meer inzicht te krijgen in de verschillende rapporten van Google Analytics en Google Search Console. Niet alleen leuk maar vooral heel leerzaam!

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!