SEO Startpakket

Geweldige content voor een betere vindbaarheid in Google

SEO Startpakket

Met het SEO Startpakket ben je verzekerd van een vliegende start als je wilt beginnen met zoekmachine optimalisatie. GMNL stelt alles goed voor je in zodat we al het verkeer naar je website goed kunnen monitoren voor optimaal resultaat. Zo koppelen wij je website aan Google Analytics, Google Search Console en Google Speedtest. Daarnaast optimaliseren wij je Google Mijn Bedrijf-account voor een perfecte zichtbaarheid in de lokale Google zoekresultaten. Het SEO Startpakket van GMNL heeft direct resultaat. Wil je meer weten over SEO? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of doe nu gratis de SEO Quickscan.

Gratis SEO Quickscan

Direct inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat in de Google zoekmachine. Inclusief gratis tips en tricks om snel beter gevonden te worden.

Snel beter gevonden worden in Google?

GMNL is het SEO Bureau voor ondernemers met groeiambitie. Neem vandaag nog contact op!

Zoekmachine Optimaliatie Startpakket

Een goed begin is het halve werk. Dat is bij  het verbeteren van de online vindbaarheid zeker het geval. Door eerst te werken aan een solide basis weet je zeker dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat de website goed geïndexeerd kan worden door de verschillende zoekmachines. Hierdoor zullen wijzigingen op de website sneller worden opgepakt door websites zoals Google en Bing. Wij deponeren sitemaps, koppelen verschillende SEO-tools en configureren doelen in Google Analytics. 

Scoor hoger in Google​

Door vooraf duidelijke afspraken te maken weet je precies waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten. Wij vinden een heldere en transparante werkwijze belangrijk. Daarom betrekken wij onze klanten in het volledige proces (als je dit leuk vindt natuurlijk). Zo voegen wij je toe aan de verschillende Google accounts en mag/kan je live meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe wij alles optimaal hebben ingericht. Indien er vragen zijn mag je ons natuurlijk altijd bellen. Wij helpen je graag om meer inzicht te krijgen in de verschillende rapporten van Google Analytics en Google Search Console. Niet alleen leuk maar vooral heel leerzaam!

Voordelen van het SEO Startpakket

Het SEO Startpakket van GMNL is ideaal voor bedrijven die nog nooit eerder SEO hebben gedaan. Ons team gaat aan de slag met jouw website en stelt alle belangrijke SEO-tools perfect in. Zo weet je zeker dat je website goed gevonden kan worden en kunnen je al het verkeer meten. Wij verzorgen het volledige traject van A tot Z. Wil je weten wat voor effect het SEO Startpakket zal hebben op de vindbaarheid van jouw website in Google? Neem dan contact op met GMNL voor meer informatie over het SEO Startpakket en onze overige SEO-diensten.

Onze Klanten...

Ik werd uitgenodigd een review te geven voor dit bedrijf, normaliter laat ik deze aan mij voorbijgaan. Dit keer maak ik een uitzondering. De samenwerking was principieel prima, al duurde het al met al wel wat lang. Ze hebben daar in tegen goede kwaliteit geleverd, zijn betrouwbaar in hun belofte en de service is verrassend goed.

Sophie Verburg

5/5

Een fijne partij om mee samen te werken! Alles wordt professioneel aangepakt en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Een aanrader.

Petra Venekatte

5/5

GMNL heeft ons erg goed geholpen met het verzamelen van meer positieve Google reviews. Dit heeft er voor gezorgd dat we beter gevonden worden met meer telefoontjes van klanten als gevolg.

Patrick Vogelaar

5/5

Niet goed, geld terug!

Het succes van onze klanten staat altijd centraal. Als SEO Bureau in Rotterdam helpen wij jouw online succesvol te worden. Wij staan voor je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze missie is pas geslaagd wanneer jij volledig tevreden bent. Daarom hechten wij veel waarde aan jouw mening. Ben je van mening dat onze kennis, expertise en adviezen te weinig toegevoegde waarde hebben geleverd? Dan ontvang je het volledige bedrag terug. Geen gedoe. Zo zeker zijn wij van onze zaak!

De SEO diensten van GMNL

Wil je online beter gevonden? Wil je meer bezoekers naar je website of winkel? Dan ben je bij GMNL aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven met ambitie aan een toppositie in Google en Google Maps. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte op maat of lees hieronder meer over de SEO-diensten van GMNL.