Voordelen van Google Street view voor bedrijven

Laat zien waarom klanten voor jouw bedrijf moeten kiezen

Alle voordelen van Street View op een rijtje

Het aanbieden van een Google Street view voor bedrijven heeft vele voordelen en is dan ook zeker aan te raden aan ieder bedrijf. Aangezien de meeste bedrijven niet goed weten wat de voordelen zijn voor hun, hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

Beter vindbaar in zoekmachines

Eén van de grootste voordelen waar je als ondernemer van kunt genieten door het aanbieden van een virtuele tour door je bedrijf is het feit dat je beter vindbaar wordt op het internet. Ten eerste wordt je bedrijf nu op meer websites vernoemd, maar ook het feit dat je Google Street View aanbiedt draagt eraan bij dat Google meer waardering voor je krijgt die zich uit betaalt in een goede plaats in de zoekmachine. Hoe hoger je staat, hoe groter de kans dat er daadwerkelijk klanten naar je toe komen.

Zullen we de samenwerking aan gaan?

Wij helpen bedrijven met ambitie aan een top positie in Google en Google Maps

Laat een onvergetelijke indruk achter!

Consumenten denken eerder aan je bedrijf

De virtuele rondleiding die je biedt op het internet voor je potentiële bedrijven blijft beter hangen. Mensen zijn over het algemeen vrij visueel ingesteld, waardoor een rondleiding binnen een bedrijf beter blijft hangen dan een verhaaltje over een bedrijf. Doordat je beter in het geheugen gegrift wordt, zijn veel mensen eerder geneigd om contact met je bedrijf op te nemen om zaken te doen.

Consumenten krijgen een beter idee van je bedrijf

Behalve dat je bedrijf beter in het geheugen blijft hangen, geeft het de klant ook een beter idee over je bedrijfsactiviteiten en de sfeer die binnen je bedrijf hangt. De eerste indruk is vaak de beste indruk, nu kun je dus al een eerste indruk geven door middel van 360 graden fotografie voor je bedrijf. Als een klant bijvoorbeeld op zoek is naar een restaurant, weet deze door het volgen van de Google Street View mogelijkheid in een paar muisklikken of jouw restaurant geschikt is voor hetgeen die op zoek is. Als jou bedrijf niet hetgeen is wat de klant zoekt, kan de potentiële klant weer snel verder kijken naar andere bedrijven die wel interesse hebben. Op deze manier bespaar je een hoop tijd en moeite. Maar de Street view mogelijkheid kan er ook voor zorgen dat jouw bedrijf beter bezocht wordt en flink gaat opbloeien.

Kortom, Google Street view heeft vele voordelen, waar je als bedrijf zijnde zeker van moet profiteren. Je stijgt door middel van deze app in rank, maar ook trek je indirect meer klanten aan.

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL: