CRO Conversie Optimalisatie

CRO Conversie Optimalisatie

Een goede website moet informeren, inspireren, activeren en converteren. Helaas is dat laatste niet altijd het geval. Veel bezoekers haken af omdat het niet duidelijk is wat er verwacht wordt. Daarnaast is een langzame laadtijd, te lange invulformulieren en grote lappen teksten belangrijke factoren om de website te verlaten zonder conversie. 

Bij CRO Conversie optimalisatie optimaliseren wij de website voor optimaal rendament. Daarnaast zijn veel websites niet optimaal ingericht voor mobiele apparaten. General Marketing helpt bedrijven om alles uit de website te halen. Ook als de website niet door ons gebouwd is. Iedereen is welkom.

Data driven conversie optimalisatie

Door jarenlange ervaring en het verzamelen van relevante data weten wij precies wat er voor nodig is om de website in te stellen voor optimaal resultaat. Hierbij staat ten alle tijden het resultaat centraal. Wij maken beslissingen op basis van betrouwbare data en hebben oog voor detail. Conversie optimalisatie is specialisatie dat zich 100% terugbetaald in omzet. Onmisbaar voor elke website.

Bij CRO Conversie Optimalisatie spelen velen factoren een rol. Zo kijken we o.a. naar:

  • Snelheid van de website (laadtijd)
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Structuurvisie en technische elementen
  • Teksten en inhoud
  • Socialproof en reviews
  • Afbeelding en video
  • Call to Action Banners

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Hogere conversie, meer omzet

Genereer meer omzet en kies voor conversie optimalisatie van General Marketing. Onze specialisten staan klaar om jouw website te optimaliseren. Wij laten geen mogelijkheid onbenut om de bezoekers van jouw website te converteren naar tevreden klanten. Vul het formulier in en ontvang een vrijblijvend advies op maat! Wij analyseren jouw website bekijken waar verbetering mogelijk is. Ook als de website niet door ons is gemaakt. CRO Conversie Optimalisatie is een essentieel onderdeel van een perfecte online vindtbaarheid.