Google Mijn Bedrijf Management

Krijg het concurrentievoordeel dat u nodig heeft om op te vallen, de betrokkenheid van uw vermeldingen te vergroten en controle te krijgen over uw merkgerelateerde zoekresultaten. Laat onze GMB-experts uw Google-vermelding omzetten in een goed presterende, goed converterende tool om klanten binnen te halen.

Google Mijn Bedrijf Optimalisatie zorgt voor:

Genereer meer klanten

Het Google Bedrijfsaccount is het eerste dat een potentiële klant zien wanneer ze op Google zoeken. Verdwaal niet in het peloton. Trek de aandacht, val op en dwing mensen om uw bedrijf te kiezen uit zoekresultaten met onze deskundige hulp.

Val op in Google

Het selecteren van de perfecte primaire categorie is een belangrijk element in uw rangorde. We optimaliseren uw bedrijfsprofiel met de beste categorieën, kenmerken, aangepaste beschrijving, nauwkeurige locatie van de kaartpin en meer. Van de belangrijkste details tot de fijnere punten, ons team staat voor u klaar.

Benut alle functies

Beheer strategisch alle GMB-functies om een sterk profiel op te bouwen dat u een concurrentievoordeel geeft en uw bedrijf prominenter maakt in de zoekresultaten. Het consequent gebruiken van alle beschikbare functies verhoogt de betrokkenheid van bedrijfseigenaren en gebruikers, wat een positieve invloed heeft op de ranglijst.

Contact met klanten

Laat klanten zien dat u luistert, dat u om ze geeft en creëer positieve relaties door ons team te laten reageren op beoordelingen en vragen voor u. We helpen u om uw reputatie de baas te blijven en met u samen te werken om negatieve beoordelingen om te zetten in een positieve voor uw merk.

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Gebruik Google Post voor perfecte zichtbaarheid

Houd uw publiek betrokken en verbonden met wekelijks nieuwe inhoud die via Google Posts aan uw bedrijfsprofiel wordt toegevoegd. Een toegewijde projectmanager werkt één-op-één met u samen om alles te weten te komen over uw bedrijf, huidige specials, producten / services en evenementen om unieke en boeiende wekelijkse berichten te maken waarmee uw bedrijf opvalt op Google.

Vergoot de klant

“Met 82% van de mensen die zich tot zoekmachines wenden om lokale informatie te vinden”, is uw GMB-lijst de perfecte plek om te laten zien wat uw bedrijf onderscheidt. Met Google Posts kunt u rechtstreeks met zoekers communiceren in zoekresultaten, de Local Finder en Maps. We maken boeiende inhoud, delen video’s / afbeeldingen, evenementen en aanbiedingen, met directe call-to-action om de aandacht van uw publiek te trekken en het websiteverkeer en de conversies te helpen vergroten.

Beheer actief uw reputatie en klantrelaties

Recensies en Google Q&A hebben een directe impact op uw reputatie, lokale ranglijst en algehele verkoop. Zoekers worden aangetrokken door bedrijven met de hoogste beoordelingen, de meeste beoordelingen en ondernemers die reageren.

Overtref verwachtingen
Ontvang een aangepaste beoordelingsstrategie die aansluit bij uw bedrijf, helpt bij het tot stand brengen van een verbinding, het opbouwen van merkloyaliteit en het verbeteren van uw ranglijst naarmate de beoordelingen in de loop van de tijd groeien. Uw projectmanager reageert op al uw nieuwe Google-recensies, voert gesprekken met klanten en beïnvloedt zoekers om klanten te worden.

Anticipeer op en beantwoord klantvragen
Google Vragen en antwoorden is een krachtige functie met een prominente plaatsing in uw bedrijfsprofiel. We zorgen ervoor dat de veelgestelde vragen van uw klanten van tevoren worden beantwoord, dat we alle inkomende vragen en antwoorden volgen en beantwoorden, en dat we rechtstreeks met gebruikers communiceren; u kunt gerust zijn, wetende dat we dit voor u doen.

Breng uw producten onder de aandacht

Maak het uw klanten gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw producten en services door ze toe te voegen aan uw bedrijfsprofiel. Voeg in het oog springende foto’s van nieuwe inventaris, specials toe en toon uw best verkopende items rechtstreeks in uw merkzoekresultaten.

* De Google-productfunctie is niet beschikbaar voor alle categorieën en regio’s, maar deze functie wordt steeds verder uitgerold en als u nu geen toegang heeft, zou u dat in de nabije toekomst moeten doen.

GMB optimalisatie

Uploaden Foto's

Plaatsen Google Posts

Vragen Beantwoorden

Reageren op Reviews

Producten en Diensten

Rapportages

Eigen Succes Manager

Content Strategie

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!

of kijk hier voor meer informatie