Wat is Google Street View voor bedrijven?

Google Street View virtuele rondleiding voor bedrijven

Verhoog je zichtbaarheid in de lokale Google zoekresultaten en verhoog je omzet

Google Street View is een succesvolle service van Google die veel wordt gebruikt door internetgebruikers om 360 graden panorama-foto’s te bekijken van duizenden steden en vele landen over de gehele wereld. Google Street View is sinds 2015 ook beschikbaar voor ondernemers die de locatie van binnen willen laten zien. Hierbij krijgen consumenten de mogelijkheid om een blik te werpen binnen in je bedrijf door middel van een virtuele rondleiding, dit is een effectieve manier om je bedrijf te promoten aangezien dit ook positieve gevolgen heeft voor ranking binnen in Google. 

Het is namelijk niet alleen leuk voor je potentiële klanten om een idee te krijgen van je bedrijf, maar de mogelijkheid voor Google Street View voor bedrijven om te stijgen in de zoekmachine resultaten.

Een virtuele tour van Google Maps is meer dan alleen een paar foto’s die achter elkaar zijn geplakt, het is namelijk een echte ervaring die ervoor zorgt dat je bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen zichtbaar is Google. Ook als uw bedrijf gesloten is kunnen potentiële klanten een blik binnen werpen, waardoor ze een beter idee krijgen wat ze van kunnen verwachten.

Eazie-Zoetermeer-1024x498
Street_View_logo

Zullen we de samenwerking aan gaan?

Wij helpen bedrijven met ambitie aan een top positie in Google en Google Maps

Een mooie vermelding die er uit springt!

Opvallen in Google zoekresultaten

Met Google Street View voor bedrijven biedt je consumenten de mogelijkheid om je bedrijf te ontdekken, terwijl ze met behulp van de meeste populaire zoekmachine naar bedrijven zoeken.

Deze zoekmachine maakt ook gebruik van Google Knowlegde Graphs. De meeste mensen hebben er nooit eerder van gehoord, maar maken er wel geregeld gebruik van. Het is namelijk een Google update van Mei 2012 die ervoor zorgt dat Google breder zoekt dan alleen de zoekterm. Als je bijvoorbeeld direct zoekt naar een bedrijf met behulp van de naam, dan zal Google ook andere relevante informatie over dit bedrijf vermelden, zoals contactgegevens, foto’s, locatie en ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Google Street View voor bedrijven.

Door potentiële klanten de mogelijkheid te bieden om een kijkje te nemen in je bedrijf met behulp van een virtuele rondleiding, vergroot je de kans dat je gevonden en onthouden wordt. De meeste mensen zijn namelijk visueel georiënteerd, waardoor mensen makkelijker informatie onthouden die ze gezien hebben. Dit is dan ook één van de redenen waarom het zeker aan te raden is om als bedrijf gebruik te maken van Google Business view.

Maak het klanten makkelijk om voor jouw bedrijf te kiezen

Altijd goed zichtbaar op elk apparaat

Google Maps is één van de veel gebruikte applicaties in de wereld. Met behulp van Google Maps is het een stuk gemakkelijker om als bedrijf zijnde gevonden te worden. De informatie waarover Google beschikt moet dan uiteraard wel up-to-date zijn en relevant om de meeste optimale informatie te geven.

Onze Google specialisten stellen jouw Google bedrijfsvermelding perfect in voor een optimale zichtbaarheid in de lokale Google zoekresultaten te garanderen. Door dit te verifiëren eindigt je bedrijf hoger in de zoekmachineresultaten tegenover andere bedrijven. Dus door gebruik te gaan maken van Street View voor bedrijven geef je je bedrijf voorsprong op andere bedrijven als het gaat om zoekmachine resultaten dankzij de virtuele tour.

Steeds vaker zijn consumenten ook buitenshuis geneigd om eens rond te kijken op Google Maps op hun mobiel om locaties in de buurt op te zoeken. Zoals bijvoorbeeld een restaurant of een supermarkt in de buurt. Met behulp van Streetview voor bedrijven kunnen deze mensen ook meteen kijken of de bedrijven in de buurt matchen met hetgeen waar ze naar opzoek zijn.

Google Street View voor bedrijven is een geweldige ervaring voor iedereen. De virtuele tour is namelijk te  gebruiken op ieder apparaat, zoals bijvoorbeeld smartphone of tablet. Deze is altijd rechtstreeks te benaderen vanuit de Google zoek resultaten en Google Maps.

Het is mogelijk om met deze app echt rond te wandelen dankzij de 360 graden fotografie. Het is een leuke, betaalbare en onvergetelijke ervaring om in de virtuele wereld rond te lopen. Het enige dat nog beter is dan een tour via Google Business view, is om daar ook daadwerkelijk te zijn.

Ook voor het promoten van merken is het een geweldige manier. Je kunt namelijk dankzij 360 graden fotografie rondkijken, waardoor de merken ook eerder op zullen vallen.

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL:

general-marketing-google-street-view-virtuele-rondleiding-voor-bedrijven
Street_View_logo

Kies voor een virtuele rondleiding in de hoogste kwaliteit

Google Street View van GMNL

Het Google Street View Team van GMNL bestaat alleen uit specialisten van het hoogste kaliber. Hierdoor ben je ten alle tijden verzekerd van top kwaliteit en perfect service. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan Google gecertificeerde fotograven door heel Europa. Zo kunnen wij in een korte tijd meerdere locaties optimaliseren. We zijn er trots op dat we kunnen zeggen dat ons team bestaat uit de eerste fotografen die getraind en gecertificeerd zijn door Google voor dit programma.

In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 1000 ,360 graden foto’s en honderden virtuele tours geproduceerd voor bedrijven van klein tot groot. Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste kwaliteit leveren en de beste service bieden. Wil je meer informatie over het produceren van een Google Street View virtuele rondleiding voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met GMNL. Nog niet overtuigd? Bekijk dan hier ons portfolio.

Voordelen Google Street View

GMNL is een officieel Google Street View gecertificeerd bureau

Schep vertrouwen

Laat klanten op een interactieve manier kennis maken met jouw locatie. Een virtuele tour verhoogt het interesse en schept vertrouwen.

Val op in Google

De Google virtuele rondleiding is direct zichtbaar in jouw Google bedrijfsprofiel onder het kopje Street View en 360°

Wordt beter gevonden

Een Google Street View virtuele rondleiding heeft een positief effect op jouw Google Ranking en zorg voor een betere vindbaarheid

Geschikt voor alle apparaten

De virtuele tour wordt direct geüpload naar de Google servers en is zichtbaar op desktop, tablet en telefoon.

24/7 zichtbaar op Google

Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment een kijkje binnen te nemen en jouw bedrijf te bekijken.