Google Street View voor Beauty en Wellness

Geef klanten de mogelijkheid om een kijkje binnen te nemen

Interactieve virtuele rondleiding voor jouw bedrijf

Er is steeds meer vraag naar Beauty en Wellness centra, plekken waar iemand geheel tot rust kan komen en van top tot teen verwend wordt. Dit soort dienstverlening beslaat een breed spectrum waaronder schoonheidssalons, haarsalons en pedicure of manicure. Bij de keuze van een locatie wordt niet alleen gekeken naar een adres in de buurt, de klant wil zich vooraf een goed beeld vormen van de zaak. Dit kan via een website, een Facebook pagina of via recensies op Google. Met een virtuele rondleiding op Google Street View laat u de klant kennismaken met uw locatie op een duidelijke en aantrekkelijke wijze. Google Street View voor Beauty en Wellness is een geweldige manier om laten zien waarom klanten voor jouw locatie moeten kiezen. 

Street_View_logo

Jouw digitale showroom direct zichtbaar met Street View

Op zoek naar de juiste “klik”

Er wordt veel geklikt op websites, bij de keuze van het juiste Beauty en Wellness centrum moet er ook een “klik” zijn tussen klant en ondernemer. Internet is vaak de eerste kennismaking met een onderneming, de eerste indruk is erg belangrijk. Zeker bij dienstverlenende bedrijven in deze sector is het visuele aspect van de locatie van groot belang. Betreft het een nette zaak, is de inrichting modern, wordt er volgens de juiste hygiënische protocollen gewerkt? Dit zijn allemaal aspecten die de klant niet wil horen of lezen, die moet je zien en voelen. Met een virtuele rondleiding op internet is dat mogelijk.

Street View virtuele presentatie

De klant zoekt eerst een locatie in de buurt. Die wordt weergegeven op de Google Maps kaart, bovenin de zoekresultaten. Dan kan de klant direct doorklikken naar Street View. Wanneer er een virtuele rondleiding beschikbaar is zal de klant deze direct bekijken. Dit proces gaat helemaal naadloos. Alleen geautoriseerde fotografen mogen deze virtuele rondleidingen voor Google Street View maken. De locatie wordt op meerdere strategische plekken gefotografeerd met een 360 graden panorama camera. Dit proces neemt weinig tijd in beslag en kan tijdens openingsuren.

Google Street View voor Beauty en Wellness

Bereik meer klanten via Google

De virtuele rondleiding wordt gekoppeld aan Google Street View waarmee u direct de juiste klanten bereikt. Daarnaast is de presentatie ook te koppelen aan de bestaande website en te delen via social media. Met een Google Street View presentatie zoekt u niet langer naar nieuwe klanten, ze zullen uw Beauty en Wellness onderneming vinden!

Voordelen Google Street View

GMNL is een officieel Google Street View gecertificeerd bureau

Schep vertrouwen

Laat klanten op een interactieve manier kennis maken met jouw locatie. Een virtuele tour verhoogt het interesse en schept vertrouwen.

Val op in Google

De Google virtuele rondleiding is direct zichtbaar in jouw Google bedrijfsprofiel onder het kopje Street View en 360°

Wordt beter gevonden

Een Google Street View virtuele rondleiding heeft een positief effect op jouw Google Ranking en zorg voor een betere vindbaarheid

Geschikt voor alle apparaten

De virtuele tour wordt direct geüpload naar de Google servers en is zichtbaar op desktop, tablet en telefoon.

24/7 zichtbaar op Google

Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment een kijkje binnen te nemen en jouw bedrijf te bekijken.

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL: