Virtuele tour in Google Maps

Prachtige virtuele rondleiding van je bedrijf

Direct zichtbaar, altijd en overal op Google Maps

De virtuele tour die wordt gemaakt voor je bedrijf, wordt niet alleen geplaatst op de website van je bedrijf, maar ook op Google Maps. Doordat deze tour wordt geplaatst in dit deel van Google profiteer je van het feit dat makkelijker vindbaar bent in de zoekmachines. Aangezien ook Google jouw virtuele rondleiding gebruikt om je bedrijf indirect te promoten, moet het materiaal waarmee je bedrijf wordt gepromoot wel van een zekere kwaliteit zijn.

Street_View_logo

360 graden fotografie

Google Maps Trusted Agency

Dit is dan ook de reden waarom Google heeft besloten om deze 360 graden fotografie alleen uit te laten voeren door fotograven die door Google zelf gecertificeerd zijn. Alle fotograven die wij gebruiken beschikken over deze certificering, maar hebben daarbij ook al aanzienlijk wat ervaring. Waardoor het bijna niet mis kan gaan. De foto’s die wij maken om de 360 graden fotografie mogelijk te maken zijn van uitmuntende kwaliteit. Voor minder doen we het ook niet, aangezien we het erg belangrijk vinden om een product van kwaliteit af te leveren. De prijzen die wij rekenen voor deze service zijn ook zeer schappelijk waardoor je het er weer makkelijk uit kunt krijgen.

De virtuele tour in Google Maps

De virtuele tour is makkelijk te vinden via Google Maps, je hoeft maar op zoek te gaan naar je bedrijf en je krijgt vanzelf de mogelijkheid om een virtuele tour binnen je bedrijf te volgen. Maar ook als je daar niet op zoek bent, zul je deze mogelijkheid zeker aangeboden krijgen als je op zoek bent naar een soortgelijk bedrijf. Verder krijgen bezoekers van Google Maps die in de buurt van jouw bedrijf komen ook de mogelijkheid om de virtuele tour te volgen. Hierdoor trek je ook de aandacht van consumenten die niet direct op zoek zijn naar uw bedrijf of een soortgelijk bedrijf, maar mogelijk misschien wel geïnteresseerd zijn in je bedrijf in de toekomst. Door de virtuele rondleiding zul je in ieder geval beter in het geheugen blijven hangen.

Overal online te vinden

Kortom, de virtuele rondleiding van je bedrijf is niet alleen te vinden op de site van je bedrijf, maar ook in Google Maps. Om dit mogelijk te maken moeten de foto’s wel van zekere kwaliteit zijn en daar zorgen wij als bedrijf zijnde voor. Verder zal een potentiële klant die op zoek is naar jouw bedrijf of een soortgelijk bedrijf verschillende keren de mogelijkheid aangeboden krijgen om een virtuele rondleiding te volgen binnen jouw bedrijf.

Voordelen Google Street View

GMNL is een officieel Google Street View gecertificeerd bureau

Schep vertrouwen

Laat klanten op een interactieve manier kennis maken met jouw locatie. Een virtuele tour verhoogt het interesse en schept vertrouwen.

Val op in Google

De Google virtuele rondleiding is direct zichtbaar in jouw Google bedrijfsprofiel onder het kopje Street View en 360°

Wordt beter gevonden

Een Google Street View virtuele rondleiding heeft een positief effect op jouw Google Ranking en zorg voor een betere vindbaarheid

Geschikt voor alle apparaten

De virtuele tour wordt direct geüpload naar de Google servers en is zichtbaar op desktop, tablet en telefoon.

24/7 zichtbaar op Google

Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment een kijkje binnen te nemen en jouw bedrijf te bekijken.

Wil je ook Google Street View voor Detailhandel?

Wij helpen bedrijven met ambitie aan een top positie in Google en Google Maps

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL: