Google

Google Diensten

GMNL is een Google Trusted Agency en leverancier van verschillende zakelijke Google diensten. Daarnaast zijn wij een Google Partner en hebben al onze medewerkers de officieel Google gecertificeerd. Zo ben je bij GMNL verzekerd van de hoogste kwaliteit en beste service. Wij helpen wij bedrijven niet alleen aan een toppositie in de Google zoekresultaten, maar helpen wij ook om deze positie te behouden. Hieronder een kleine greep aan de verschillende Google diensten die wij aanbieden. Wil je meer informatie wat GMNL voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten!

Google Mijn Bedrijf

Het Google Mijn Bedrijf account is letterlijk het uithangbord van jouw bedrijf op het internet. Het wordt onder andere weergegeven in Google en Google Maps wanneer klanten op zoek zijn naar jouw bedrijf of een bedrijf zoals dat van jouw. Daarnaast is het Google bedrijfsaccount de belangrijkste rankingsfactor en bepaald dus voor een groot gedeelte op welke positie jouw bedrijf wordt weergegeven in de lokale Google zoekresultaten. Kies voor Google Mijn Bedrijf Optimalisatie en zorg ervoor dat jouw bedrijf goed Gevonden wordt in Google.

Google Maps

Google Maps is het meest gebruikte navigatiesysteem ter wereld. Met meer dan een miljard gebruikers wereldwijd is het ook één van de meest gedownloade apps ter wereld. Steeds meer mensen gebruiken dagelijks het Google navigatiesysteem om lokale bedrijven te vinden. Ook het aantal dagelijkse gebruikers heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Zo gebruiken steeds meer mensen de app standaard voor het navigeren ook naar bedrijven van welke zij de locatie al weten. Maak het potentiële klanten makkelijk om voor jouw bedrijf te kiezen en zorg ervoor dat jouw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient.

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Google Reviews

Google is het grootste en meest gebruikte reviewplatform ter wereld. Dagelijks bekijken miljoenen mensen reviews van bedrijven voor zij overgaan tot een aankoop. Google reviews zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Niet alleen helpen zij consumenten om een weloverwogen keuze te maken. Ze bepalen ook voor een groot gedeelte op welke positie jouw bedrijf wordt weergegeven in de lokale Google zoekresultaten. Google geeft de voorkeur aan bedrijven met veel positieve reviews. Wil jij ook zo goed mogelijk gebruik maken van de kracht van Google Reviews voor jouw bedrijf? Kies dan voor Review Management Strategie van GMNL of lees hier meer over Google Reviews.

Google Ads

Direct bovenaan staan in Google? Dat kan met Google Ads (Adwords) van GMNL. Adverteren in Google is effectief en efficiënt. Zo kun je (net als bij Facebook Ads) bepalen wie en wanneer jouw advertentie te zien krijgt. Het is wel van belang dat campagnes goed zijn ingesteld en volledig zijn afgestemd op de doelgroep die je wil bereiken. De Google Ads specialisten van GMNL helpen je graag om jouw advertenties te perfectioneren voor optimaal rendement voor jouw marketingbudget.

Je kunt bij GMNL terecht voor onder andere:

 

  • Google Ads Display Campagnes
  • Google Ads Search Campagnes
  • Google Ads Shopping Campagnes
  • Google Ads Video Campagnes
  • Google Ads App Campagnes

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Google Street View

Geef potentiële klanten de mogelijkheid om 24/7 een kijkje binnen te nemen met een 360° virtuele rondleiding van Google. Met Google Street View kunnen mensen op een interactieve manier kennis maken met jouw bedrijf. De virtuele tour wordt gekoppeld aan jouw Google bedrijfsaccount en is onder andere zichtbaar op Google en Google Maps. Daarnaast is er de mogelijkheid op de Google Street View virtuele rondleiding te plaatsen op jouw website en Facebook. De virtuele tour is niet alleen leuk maar heeft ook een positief effect op de Google Ranking. Zo blijven mensen langer op een website wanneer er een virtuele tour aanwezig is, reserveren mensen eerder een tafel of een hotelkamer en geeft mensen vertrouwen om eerder over te gaan tot een aankoop. Wil je ook een prachtige virtuele rondleiding van jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze Google gecertificeerde fotografen of maak direct een afspraak.

Google Analytics

Google Analytics is een van de meest geavanceerde tools om het gebruik en de gebruikers van jouw website inzichtelijk te maken. Zo kun je precies meten hoelang mensen op een pagina zijn geweest, welke route zij afleggen voordat producten worden afgerekend en meer. Door het continu te analyseren en verbeteren van de website kun je het conversieratio verhogen. Dit noemen wij conversieoptimalisatie. Zo kun je dus met hetzelfde aantal bezoekers meer omzet genereren. Zorg ervoor dat Google Analytics optimaal is ingesteld en kies voor de Google Analytics service van GMNL. Wij stellen jouw website en Google Analytics perfect in voor optimaal rendement.

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!