Google Maps SEO

GMNL helpt jouw bedrijf aan een toppositie in Google!

Google Maps SEO van GMNL

Google Maps is de meest gebruikte zoekmachine om te zoeken naar lokale bedrijven. Goed gevonden worden in Google Maps staat gelijk aan direct meer omzet. Daarom is Google Maps SEO een essentieel onderdeel van elke lokale SEO-campagne. Bovendien is het een van de snelste en goedkoopste manieren om snel beter gevonden te worden. Wil je ook beter gevonden worden in Google Maps? Neem dan contact op voor een gratis SEO quickscan. In de SEO quickscan staat precies beschreven hoe je er momenteel voorstaat met betrekking tot de online vindbaarheid in Google. Daarnaast geven we gratis tips en tricks om de vindbaarheid te verhogen.

Gratis SEO Quickscan

Direct inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat in de Google zoekmachine. Inclusief gratis tips en tricks om snel beter gevonden te worden.

Snel beter gevonden worden in Google Maps?

GMNL is het SEO Bureau voor ondernemers met groeiambitie. Neem vandaag nog contact op!

Bovenaan staan in Google Maps

Bedrijven die bovenaan staan in de Google Maps zoekresultaten ontvangen de meeste bezoekers. Met Google Maps SEO helpen wij bedrijven om een toppositie in de lokale Google Maps zoekresultaten te bemachtigen. Dit doen wij door gebruik te maken van de nieuwste technieken en methodes. Zo ben jij de concurrentie altijd een stapje voor en wordt je beter gevonden. Door onze jarenlange ervaring en door gebruik te maken van big data weten wij zeker dat wij elk bedrijf kunnen helpen aan (minimaal) een top 3 positie in Google Maps. Wil jij ook bovenaan staan in de zoekresultaten van Google Maps? Kies dan voor Google Maps SEO van GMNL.

Wat is Google Maps SEO?

Google Maps SEO is de verzamelnaam voor alle methodes en technieken die gebruikt worden om een organisatie op een organische manier beter vindbaar te maken in Google Maps. Hierbij is het doel om de organisatie bovenaan te krijgen zonder te adverteren. Met andere woorden de nummer één organische positie in de Google Maps zoekresultaten bemachtigen.

Waarom Google Maps SEO?

Google Maps SEO heeft vele voordelen en heeft veel toegevoegde waarde voor de meeste organisaties. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van de belangrijkste voordelen van Google Maps SEO. Wil je meer informatie over de voordelen van Google Maps Marketing? Neem dan contact op met de SEO-specialisten van GMNL. 

De gebruikers van Google Maps zijn vaak op zoek naar bedrijven in de buurt en willen direct resultaat. Dit betekent dat wanneer men kiest voor jouw locatie op Google Maps dat dit in veel gevallen direct leidt tot een aankoop

De meeste mensen kiezen voor de organisatie die bovenaan aan de Google Maps zoekresultaten staat. Dit betekent simpelweg dat het bedrijf op de nummer één positie de meeste klanten krijgt. Meer bezoekers betekent meer omzet.

Google Maps SEO is snel en efficiënt. In tegenstelling tot andere vormen van SEO kun je na enkele dagen al resultaat zien.

Google Maps is relatief goedkoop. Voor een klein bedrag kun je verhoudingsgewijs veel resultaat boeken. Daarom is Google Maps Marketing en SEO een slimme investering met het oog op de toekomst.

Google Maps Marketing en SEO is een relatief nieuw fenomeen. Hierdoor heb je momenteel nog weinig concurrentie. Zo kun je op een leuke en snelle manier bovenaan komen in Google Maps.

Onze Klanten...

Ik werd uitgenodigd een review te geven voor dit bedrijf, normaliter laat ik deze aan mij voorbijgaan. Dit keer maak ik een uitzondering. De samenwerking was principieel prima, al duurde het al met al wel wat lang. Ze hebben daar in tegen goede kwaliteit geleverd, zijn betrouwbaar in hun belofte en de service is verrassend goed.

Sophie Verburg

5/5

Een fijne partij om mee samen te werken! Alles wordt professioneel aangepakt en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Een aanrader.

Petra Venekatte

5/5

GMNL heeft ons erg goed geholpen met het verzamelen van meer positieve Google reviews. Dit heeft er voor gezorgd dat we beter gevonden worden met meer telefoontjes van klanten als gevolg.

Patrick Vogelaar

5/5

Niet goed, geld terug!

Het succes van onze klanten staat altijd centraal. Als SEO Bureau in Rotterdam helpen wij jouw bedrijf online succesvol te worden. Wij staan voor je klaar om jou te helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze missie is pas geslaagd wanneer jij volledig tevreden bent. Daarom hechten wij veel waarde aan jouw mening. Ben je van mening dat onze kennis, expertise en adviezen te weinig toegevoegde waarde hebben geleverd? Dan ontvang je het volledige bedrag terug. Geen gedoe. Zo zeker zijn wij van onze zaak!

De SEO diensten van GMNL

Wil je online beter gevonden? Wil je meer bezoekers naar je website of winkel? Dan ben je bij GMNL aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven met ambitie aan een toppositie in Google en Google Maps. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte op maat of lees hieronder meer over de SEO-diensten van GMNL.