Google Street View voor Detailhandel

Geef klanten de mogelijkheid om een kijkje binnen te nemen

Interactieve virtuele rondleiding voor jouw bedrijf

Leuk hoor dat online shoppen, toch gaat er niets boven een bijzonder winkeltje ontdekken waar je nog niet eerder geweest was. Van een grote winkelketen tot een piepklein winkeltje in de middle of nowhere, iedereen vecht om aandacht in Google. Want dat is meestal de eerste plek waar nieuwe klanten kennismaken met jouw zaak. Je kunt maar één keer je eerste indruk maken, zorg er dan voor dat die indruk verpletterend is! Met Google Street View voor bedrijven is het mogelijk, nodig jouw klanten virtueel uit met een prachtige 360 graden presentatie.

Street_View_logo

Jouw digitale showroom direct zichtbaar met Street View

Nieuwe manier van zoeken op Google

De meeste winkels worden gevonden via Google, de algoritmes en de indeling van Google veranderen regelmatig. Het is een hele klus om jouw zaak te laten verschijnen op de eerste pagina, of het wordt een dure grap. Om jezelf te onderscheiden van de concurrentie, en zeker ook de online webshops, moet je de klant overhalen om langs te komen. En net zoals je als ondernemer weet hoe belangrijk de etalage is, moet je ook weten hoe belangrijk een online visuele aanwezigheid is. Niet alleen voor de klant, maar ook voor Google. Als je hoog wilt scoren moet je gezien worden op Google Maps en op Google Street View, dat zijn namelijk de eerste resultaten die vertoond worden. Met een Google Street View panorama presentatie staat jouw zaak direct op een A-locatie!

360 graden fotografie

Je kent ongetwijfeld Google Street View. Wellicht wist je niet dat het mogelijk is om het interieur van jouw zaak ook toe te voegen. Dit gaat via een geautoriseerd 360 graden fotograaf die fotomateriaal mag toevoegen aan Street View. De fotograaf maakt een afspraak, komt langs wanneer het jou uitkomt en maakt foto’s die jouw winkel perfect laten zien, compleet in 360 graden. Je hoeft er de zaak niet voor te sluiten, het proces gaat snel en zonder overlast. Daarna worden de beelden gekoppeld aan de bekende Google Street View en iedereen kan jouw winkel online bekijken. Zo scoor je hoger in Google en verleid je klanten een bezoek te brengen.

Google Street View voor Detailhandel

Overal online te vinden

Niet alleen scoor je met een 360 graden panorama presentatie hoger in Google, je kunt de virtuele rondleiding ook toevoegen aan je eigen website en delen via social media. Omdat Google diensten overal werken zonder extra plug-ins of apps kan iedereen jouw zaak bekijken. Op een PC of laptop en mobiel, via Windows, Android en Apple, het werkt gewoon!

 

Geef jouw “offline” winkel een “online” 360 graden etalage met Google Street View voor de detailhandel.

Voordelen Google Street View

GMNL is een officieel Google Street View gecertificeerd bureau

Schep vertrouwen

Laat klanten op een interactieve manier kennis maken met jouw locatie. Een virtuele tour verhoogt het interesse en schept vertrouwen.

Val op in Google

De Google virtuele rondleiding is direct zichtbaar in jouw Google bedrijfsprofiel onder het kopje Street View en 360°

Wordt beter gevonden

Een Google Street View virtuele rondleiding heeft een positief effect op jouw Google Ranking en zorg voor een betere vindbaarheid

Geschikt voor alle apparaten

De virtuele tour wordt direct geüpload naar de Google servers en is zichtbaar op desktop, tablet en telefoon.

24/7 zichtbaar op Google

Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment een kijkje binnen te nemen en jouw bedrijf te bekijken.

Wil je ook Google Street View voor Detailhandel?

Wij helpen bedrijven met ambitie aan een top positie in Google en Google Maps

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL: