Google Street View voor de Horeca

Perfecte zichtbaarheid van jouw restaurant, bar of evenementenlocatie

Interactieve virtuele rondleiding voor jouw bedrijf

Dankzij Google hebben al veel klanten hun weg gevonden naar de vele restaurants over heel de wereld. Een groot deel van het publiek vindt een geschikte horeca locatie via Google. Op de kaart zijn direct de locaties in de buurt te zien, je kunt doorklikken naar recensies en foto’s.
Om jezelf te onderscheiden als restaurant of café moet je tegenwoordig goed voor de dag komen. Met Google Street View voor bedrijven laat je de klanten letterlijk in de keuken kijken!

Street_View_logo

Geef klanten letterlijk een kijkje in de keuken

Hoe werkt Google Street View voor de horeca?

GoogleEr zijn verschillende manieren om gevonden te worden als horeca onderneming in Google. De top resultaten komen van advertenties, je ziet ook snel de “pins” op de kaart, de meest relevante resultaten worden duidelijk weergegeven. Om hoog te scoren is SEO op jouw website niet meer voldoende. Met een Street View virtuele bedrijfspresentatie scoor je hoger, en je onderscheidt jezelf van de concurrentie. De bekende Street View functie wordt aangevuld met een 360 graden presentatie van je eigen zaak. Zo kan de klant virtueel de sfeer “proeven”. Deze rondleiding met panorama fotografie trekt de aandacht en wekt ongetwijfeld hongerige magen op. In de horeca zijn de ogen minstens zo belangrijk als de smaakpapillen, zeker tijdens de zoektocht naar een leuke eettent.

Jouw horeca zaak mag gezien worden!

Niet iedereen mag van de Google Street View zomaar naar binnen “rijden”, Google geeft alleen toestemming aan professionele 360 graden fotografen om deze presentaties toe te voegen. Het proces is heel eenvoudig; de fotograaf komt langs op de afgesproken tijd, dat kan tijdens openingsuren. Er worden meerdere panorama foto’s gemaakt op strategische plekken in de horeca gelegenheid met een compacte 360 graden camera. De beelden kunnen worden direct na goedkeuring toegevoegd aan Google Street View. Vervolgens kan deze virtuele rondleiding door iedereen worden bekeken.

Google Street View voor de Horeca

Niet alleen voor Google

Voor restaurants en cafés speelt Google een belangrijke rol in het aantrekken van klandizie. Ook social media sites zijn onmisbaar in de marketing strategie. De Google Street View bedrijfspresentaties zijn ook te koppelen aan Facebook, Twitter en andere socialmediadiensten. Omdat de Google functies overal werken ben je direct zichtbaar op PC, laptop en mobiel zonder enige kennis van HTML, SEO of CMS.

Laat jouw klanten watertanden voor hun beeldscherm en plaats ook een virtuele tour van jouw prachtige zaak.

Voordelen Google Street View

GMNL is een officieel Google Street View gecertificeerd bureau

Schep vertrouwen

Laat klanten op een interactieve manier kennis maken met jouw locatie. Een virtuele tour verhoogt het interesse en schept vertrouwen.

Val op in Google

De Google virtuele rondleiding is direct zichtbaar in jouw Google bedrijfsprofiel onder het kopje Street View en 360°

Wordt beter gevonden

Een Google Street View virtuele rondleiding heeft een positief effect op jouw Google Ranking en zorg voor een betere vindbaarheid

Geschikt voor alle apparaten

De virtuele tour wordt direct geüpload naar de Google servers en is zichtbaar op desktop, tablet en telefoon.

24/7 zichtbaar op Google

Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment een kijkje binnen te nemen en jouw bedrijf te bekijken.

Wil je ook Google Street View voor de Horeca?

Wij helpen bedrijven met ambitie aan een top positie in Google en Google Maps

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL: