Google Optimalisatie Pakket

Een betere zichtbaarheid in Google en Google Maps zorgt voor meer klanten naar de winkel

Dat bedrijven die beter zichtbaar zijn in Google meer omzet genereren is al jaren bekend. Dit geldt ook zeker voor tankstations. Zorg voor een betere zichtbaarheid in Google en Google Maps en ontvang meer klanten naar jouw locatie. Zo simpel is het! Speciaal voor bedrijven die de omzet willen verhogen heeft GMNL het Google Optimalisatie pakket samengesteld. Als Google Trusted Agency weten wij als geen ander hoe wij de vindbaarheid van bedrijven kunnen verhogen.

Het Google Optimalisatie pakket bestaat uit drie onderdelen: een professionele fotoreportage, Google Street View en Google Mijn Bedrijf Optimalisatie. Dit geeft het Google bedrijfsprofiel een professionele uitstraling en zorgt voor een hogere positie in de lokale Google zoekresultaten. GMNL verzorgt het volledige traject van A tot Z en laat geen mogelijkheid onbenut om jouw bedrijf op te laten vallen tussen de concurrentie. Succes gegarandeerd!

Wij werken onder andere voor:

Het Google Optimalisatie pakket bestaat uit 3 onderdelen:

Afbeeldingen die converteren

1. Professionele Fotoreportage

De Google fotograaf brengt jouw locatie op de mooiste manier in beeld. Hierbij besteden we extra aandacht aan de onderscheidende factoren van jouw bedrijf. Deze afbeeldingen koppelen wij aan jouw Google account en zijn zichtbaar op Google en Google Maps. Uiteraard ontvang je van ons al het beeldmateriaal rechtenvrij voor eigen gebruik! ​

google-optimalisatie-tankstation-bp-diekman-gmnl

Beter gevonden in Google en Google Maps

2. Google Mijn Bedrijf Optimalisatie

Onze Google specialisten gaan aan de slag om jouw account perfect in te stellen. Wij controleren en optimaliseren het account op 55 verschillende punten. Ook koppelen wij de foto’s en virtuele rondleiding. Wij laten geen mogelijkheid onbenut om jouw Google vermelding op te laten vallen!

Meer effect dan normale afbeeldingen

3. Google Street View

Wij maken een 360° virtuele rondleiding van jouw locatie. Deze uploaden wij naar de Google-server en koppelen deze aan jouw Google bedrijfsprofiel. Dit zorgt voor een betere zichtbaarheid en helpt om een betere en een hogere positie te krijgen in de Google Ranking. Je ontvangt van ons ook de virtuele tour om op je eigen website en Facebook te plaatsen.

general-marketing-google-street-view-virtuele-rondleiding-voor-bedrijven
general-marketing-google-maps-optimalisatie-seo
general-marketing-google-optimalisatie-specialist

Voordelen van Google Optimalisatie

Voordelen Google Optimalisatie

Goed gevonden worden in Google Maps betekend meer klanten en omzet.

Schep vertrouwen

Een professioneel geoptimaliseerde vermelding in Google Maps schept vertrouwen en zet klanten aan tot actie.

Meer bezoekers

Bedrijven die goed gevonden worden in Google Maps ontvangen meer bezoekers naar de website en de fysieke locatie.

Promoot producten

Laat zien welke producten aanwezig zijn in de winkel en stuur klanten naar de producten die voor jouw belangrijk zijn.

Beter vindbaar

Maak het klanten makkelijker om voor jouw bedrijf te kiezen door een hogere positie in Google en Google Maps.

24/7 zichtbaar op Google

Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment een kijkje binnen te nemen en jouw bedrijf te bekijken.

Zullen we de samenwerking aan gaan?

Wij helpen bedrijven aan een toppositie in Google Maps
Voor meer bezoekers naar de website en winkel

Portfolio

Testemonials

Een enorme proactieve houding en professionele service. Ik ben zeer vriendelijk en positief geholpen. Er werd goed met mij meegedacht waar ik veel aan heb gehad. Ik kan deze service en diensten iedereen aanraden
Deniz Ebren
Versterk je Geest
Een fijne partij om mee samen te werken! Alles wordt professioneel aangepakt en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Een aanrader.
Petra Venekatte
BP Diekman
Zeer fijn en vakkundig geholpen. Het eindresultaat is erg mooi geworden en we krijgen veel positieve reacties van klanten. We zien ook een stijging in het aantal bezoekers van onze website.
Ton Everse
Uhorse
General-Marketing-google-maps-ads-rotterdam-3

Beheer wat mensen zien wanneer zij lokaal zoeken naar uw bedrijf.

Uw bedrijfsprofiel wordt weergegeven wanneer mensen op Google Zoeken en Google Maps naar uw bedrijf of vergelijkbare bedrijven zoeken. Neem de leiding over wat mensen zien wanneer ze lokaal naar uw bedrijf zoeken. 

Laat een onvergetelijke indruk achter direct in Google en Google Maps

Wek de interesse van nieuwe klanten met foto’s en van uw producten, diensten en uw locatie. Wij optimaliseren uw Google account en laten geen mogelijkheid onbenut voor een perfecte zichtbaarheid. Dit schept vertrouwen en zorgt voor een meer bezoekers naar uw website en fysieke locatie. 

Bepaal zelf wat klanten van uw organisatie zien wanneer zij zoeken.
Geef uw account de professionele uitstraling die het verdient!

Google Maps Optimalisatie Campagne

De campagne bestaat uit drie belangrijke onderdelen voor een optimale zichtbaarheid in de Google zoekresulaten.

Professionelle Fotoreportage

Een professionelle fotograaf brengt uw organisatie op de mooiste manier in beeld. De locatie en overige onderscheidende factoren staan hierbij centraal.Laat zien wie u bent en wat u doet.

Optimalisatie Google Bedrijfsprofiel

Wij controleren en optimaliseren uw Google bedrijfsprofiel op 55 verschillende punten. Wij stellen uw account perfect in en laten geen mogelijkheid onbenut om uw organsatie mooi in beeld te brengen.

Google Street View

De Google Street View virtuele rondleiding geeft een goed beeld van uw organisatie en heeft een positief effect op uw Google Ranking.

Deelnemen aan de campagne? Neem contact op voor meer informatie!

Profesionelle Fotografie

Afbeeldingen zijn vaak de doorslaggevende factor. De kwaliteit van de foto’s speelt hierbij een grote rol. Organisaties met profesionelle afbeeldingen in de Google account ontvangen meer bezoekers naar de website en winkel.

Alle voordelen op een rijtje

De combinatie van professionele fotografie, Google Street View en perfecte optimalisatie van uw Google bedrijfsaccount zorgt voor een optimale zichtbaarheid in de lokale Google zoekresultaten.

Feiten & Cijfers

Een geoptimaliseerd Google account zorgt voor een professionelle uitstraling van uw organisatie. Hierdoor verhoog je het vertrouwen en gaan consumenten sneller over tot een aankoop of een bezoek aan uw locatie.

Google accounts met foto’s en een virtuele rondleiding genereren tot 2 keer meer interesse als bedrijven zonder.

…van de consumenten gebruikt Google dagelijks om lokale bedrijven te vinden. 28% gaat dezelfde dag nog over tot een aankoop.

…van de consumenten vertrouwen bedrijven vaker met een complete en accuraat Google account.

Deelnemen aan de campagne? Neem contact op voor meer informatie!