Google Maps Optimalisatie

Haal alles er uit wat er in zit met Google Maps Optimalisatie van GMNL

Google Maps Optimalisatie van GMNL

Google Maps is het meest gebruikte navigatiesysteem ter wereld. Twee belangrijke redenen waarom men graag kiest voor Google Maps is de gebruiksvriendelijkheid van het systeem en de hoge mate van betrouwbaarheid. Daarnaast biedt Google Maps (zeker in vergelijking tot andere apps) veel informatie over de locatie zoals contactinformatie, openingstijden, producten en diensten. Met Google Maps Optimalisatie van GMNL ben je verzekerd van een perfect ingesteld Google Maps profiel en geweldige zichtbaarheid in het mee                                                                                                                                

Gratis SEO Quickscan

Direct inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat in de Google zoekmachine. Inclusief gratis tips en tricks om snel beter gevonden te worden.

Snel beter gevonden worden in Google Maps?

GMNL is het SEO Bureau voor ondernemers met groeiambitie. Neem vandaag nog contact op!

Adverteren in Google Maps

Val op in Google Maps met een advertentie bovenaan de zoekresultaten. Deze advertenties zijn zowel zichtbaar op de desktop als op mobiele apparaten zoals iPhone, iPad en Android apparaten. Net zoals Google Ads kunnen de advertenties op een slimme manier worden. Zo worden ze enkel en alleen weergegeven wanneer de zoekopdracht en doelgroep perfect aansluit bij jouw doelgroep. 

Wat zijn Google Maps Ads

Google Maps Ads zijn advertenties die worden weergegeven wanneer men zoekt naar lokale bedrijven of producten in de buurt binnen de Google omgeving. De advertenties worden boven de gebruikelijke zoekresultaten weergegeven in Google Maps en de lokale Google zoekresultaten. In tegenstelling tot Google Maps SEO betaal je met Google Maps Ads per klik of weergave.

Voordelen van Google Maps Ads

Aangezien de Google Maps Ads enkel worden weergegeven wanneer men actief op zoek is naar een locatie, product of dienst zijn deze erg effectief. Wel is het enorm belangrijk dat de Google Maps Ads Campagnes goed zijn ingesteld. De zoekresultaten moeten goed aansluiten bij de zoekopdrachten van de klant. 

Met advertenties in Google Maps sta je direct boven aan de Google zoekresultaten en wordt je weergegeven wanneer men zoekt naar de keywoorden waar je graag op gevonden wil worden. Zo kun je in korte tijd veel potentiële klanten bereiken.

Zodra de advertentie 

Met Google Maps Ads betaal je alleen wanneer mensen op jouw advertentie klikken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

beter gevonen in google met maandelijkse seo service van gmnl

Onze Klanten...

Ik werd uitgenodigd een review te geven voor dit bedrijf, normaliter laat ik deze aan mij voorbijgaan. Dit keer maak ik een uitzondering. De samenwerking was principieel prima, al duurde het al met al wel wat lang. Ze hebben daar in tegen goede kwaliteit geleverd, zijn betrouwbaar in hun belofte en de service is verrassend goed.

Sophie Verburg

5/5

Een fijne partij om mee samen te werken! Alles wordt professioneel aangepakt en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Een aanrader.

Petra Venekatte

5/5

GMNL heeft ons erg goed geholpen met het verzamelen van meer positieve Google reviews. Dit heeft er voor gezorgd dat we beter gevonden worden met meer telefoontjes van klanten als gevolg.

Patrick Vogelaar

5/5

De SEO diensten van GMNL

Wil je online beter gevonden? Wil je meer bezoekers naar je website of winkel? Dan ben je bij GMNL aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven met ambitie aan een toppositie in Google en Google Maps. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte op maat of lees hieronder meer over de SEO-diensten van GMNL.