Social Media

Social media campagne van A tot Z

Een goed geplande Social media campagne kan uw organisatie helpen om meer naamsbekendheid en omzet te genereren. Als full service marketing communicatie bureau is General Marketing de ideale partner voor de productie van een effectieve campagne. Wij nemen voor u al het werk uit handen en monitoren, analyseren en optimaliseren voor optimaal resultaat. U kunt bij General Marketing terecht voor bestaande en nieuwe sociale media campagnes. Door onze transparante werkwijze en heldere communicatie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Full service media bureau

Van effectieve content creatie tot lucratieve sociale media kalender. Van clickfunnel landingspagina’s tot sales genererende Facebook advertenties. General Marketing heeft alle facetten in huis om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen door middel van de social media. Niet alleen heeft het de mogelijkheid om de interactie met potentiële op te zoeken. Maar door op een efficiënte manieren relevante data te benutten kunnen wij zeer gericht targetten op de doelgroep die u wilt bereiken.

Relevante data voor optimaal resultaat

Door jaren ervaring en het verzamelen van data weten wij wat werkt om uw doelgroep te bereiken. Neem vandaag nog contact op met één van onze Social media specialisten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw organisatie in de snel bewegende wereld van Social media. U kunt bij General Marketing terecht voor professioneel en strategisch advies voor bijna alle social media kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest, Spotify, SoundCloud en nog veel meer.

Omnichannel social media marketing

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en methodes bent u verzekerd van optimaal resultaat. General Marketing bouwt bruggen tussen traditionele media en sociale media kanalen voor organisaties met een omnichannel strategie voor ogen. Wilt u meer weten wat een omnichannel strategie voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.