Google Mijn Bedrijf

Full Service Google Mijn Bedrijf Beheer

GMNL neemt alles voor u uit handen

Door gebruik te maken van full service GMB beheer van GMNL weet u zeker dat uw vestigingen en locaties op de best mogelijke manier zichtbaar zijn in de lokale Google zoekresultaten. Het Google bedrijfsaccount heeft afgelopen jaren een steeds prominentere rol gekregen in de Google zoekmachine. Om een beter beeld van uw organisatie te geven heeft Google extra functionaliteiten toegevoegd aan het Google bedrijfsaccount. Deze zijn zichtbaar in Google, Google Maps en Google Street View.

GMNL laat geen mogelijkheid onbenut om uw merk of organisatie bovenaan in de lokale zoekresultaten te krijgen. Door onze jarenlange expertise op dit gebied weten wij precies wat het Google account moet bevatten voor optimale prestaties.

MEER INFO

Haal alles uit uw Google GMB vermelding

Google Mijn Bedrijf optimalisatie

De data analisten van GMB Station monitoren en analyseren de data die afkomstig is van uw Google GMB locaties. Wij signaleren vroegtijdig trends en veranderingen zodat u precies weet wat er speelt in de markt. Wij maken complexe informatie begrijpbaar en inzichtelijk zodat u hier vroegtijdig op kunt inspelen. In combinatie met Full Service Review Management kunnen wij inzicht geven in de klantbeleving van uw organisatie

De ideale Google partner

Samenwerken voor optimaal resultaat

Het Google Mijn Bedrijfsaccount is belangrijk wanneer men goed gevonden wil worden in de lokale zoekresultaten. Maandelijks zien duizenden mensen uw bedrijfsprofiel voorbij komen in de Google omgeving. Aan de hand van het Google Bedrijfsaccount besluiten mensen of ze contact opnemen, doorklikken naar de website of doorzoeken naar een andere partij. Zorg er voor dat uw Google bedrijfsprofiel perfect staat ingesteld om te vallen binnen de Google zoekresultaten. Het Google bedrijfsprofiel is zichtbaar wanneer men direct zoekt naar uw bedrijf of soortgelijke bedrijven in de lokale zoekresultaten en Google Maps. Het is gekoppeld aan de Google Agenda, Gmail en andere Google producten. Het bedrijfsprofiel is letterlijk het uithangbord van uw bedrijf binnen de Google omgeving.Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!