Google Mijn Bedrijf

Full Service Google Mijn Bedrijf Beheer

GMNL neemt alles voor u uit handen

Door gebruik te maken van full service GMB beheer van GMNL weet u zeker dat uw vestigingen en locaties op de best mogelijke manier zichtbaar zijn in de lokale Google zoekresultaten. Het Google bedrijfsaccount heeft afgelopen jaren een steeds prominentere rol gekregen in de Google zoekmachine. Extra functionaliteiten zijn toegevoegd om een beter beeld van uw organisatie te geven direct in Google, Google Maps en Google Street View.

GMNL laat geen mogelijkheid onbenut om uw merk of organisatie boven aan in de lokale zoekresultaten te krijgen. Door onze jaren lange expertise op dit gebied weten wij precies wat het Google account moet bevatten voor optimale prestaties.

MEER INFO

Haal alles uit uw Google GMB vermelding

Google Mijn Bedrijf optimalisatie

De data analisten van GMB Station monitoren en analyseren de data die afkomstig is van uw Google GMB locaties. Wij signaleren vroegtijdig trends en veranderingen zodat u precies weet wat er speelt in de markt. Wij maken complexe informatie begrijpbaar en inzichtelijk zodat u hier vroegtijdig op kunt inspelen. In combinatie met Full Service Review Management kunnen wij uniek inzicht geven in de klantbeleving van uw organisatie

De ideale Google partner

Samenwerken voor optimaal resultaat

Als officiële Google Trusted Partner weet u zeker dat u in goede handen bent. Maar voor een optimaal resultaat is een vlekkeloze samenwerking belangrijk. Daarom willen wij uw organisatie eerst beter leren kennen. Wij wille vooraf alles weten over uw positionering in de markt, de doelgroep die u wilt bereiken, de kernwaarde die voor u belangrijk zijn en het (gewenste) imago. Pas dan kunnen wij bouwen aan een optimale zichtbaarheid en klantbeleving.

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!