Google Street View voor Woonwinkels

Geef klanten de mogelijkheid om een kijkje binnen te nemen

Interactieve virtuele rondleiding voor jouw bedrijf

Klanten die op zoek zijn naar een nieuw interieur, meubilair of woonaccessoires starten hun zoektocht niet meer op de meubelboulevard, maar gewoon thuis vanaf het oude bankstel. Google is doorgaans het startpunt om een meubelzaak of interieurwinkel in de buurt te vinden. Voor de klant daadwerkelijk de zaak bezoekt wil hij graag een kijkje nemen in de winkel. Welke stijlen zijn beschikbaar, past het design bij onze woonwensen? Nodig deze doelgroep direct uit in de winkel, vanaf diezelfde bank via een Google Street View virtuele rondleiding. Zien is geloven, geef uw klanten de juiste motivatie om ook een bezoek te brengen. Google Street View voor woonwinkels is een geweldige manier om beter gevonden te worden en meer klanten naar de winkel te krijgen. Wil je ook beter gevonden worden op Google en de omzet verhogen? Neem dan contact op met GMNL voor meer informatie.

Street_View_logo

Jouw digitale showroom direct zichtbaar met Street View

Vanaf de straat in de winkel

Veel klanten komen via Google binnen, letterlijk en figuurlijk. Deze zoekmachine speelt een cruciale rol in de aquisitie van nieuwe klanten. De Google Maps functie speelt daarbij een steeds grotere rol, evenals de Street View functie. Het is toch prachtig wanneer de klant niet alleen de buitenzijde van uw meubelzaak ziet, maar ook een rondleiding krijgt in uw prachtig aangeklede showroom? Dat is nu mogelijk, via de “pin” op de kaart kan de klant niet alleen direct naar de Street View dienst, het is mogelijk direct een virtuele rondleiding toe te voegen.

Hoe werkt een virtuele rondleiding met Google Street View?

Google heeft een aantal professionals over de hele wereld toestemming gegeven om 360 graden panorama materiaal toe te voegen aan Street View, deze foto’s worden als een interactieve rondleiding weergegeven. De fotograaf komt langs in de winkel en maakt op basis van de wensen van de ondernemer een representatieve serie panorama foto’s. Daarmee lijkt het voor de klanten alsof ze midden in de winkel staan. Dit zal de klant overhalen een bezoek te brengen aan uw woning en interieur speciaalzaak.

Google Street View voor Woonwinkels

Scoor hoger in Google met een Street View rondleiding

Google geeft in de zoekresultaten voorkeur aan bedrijven in de buurt, via de kaart en middels interactieve presentaties. Met een virtuele rondleiding biedt u de klant een aantrekkelijke kennismaking met uw winkel die direct gekoppeld wordt aan Street View. Daarnaast is deze presentatie te koppelen aan uw eigen website en via social media te delen met al uw contacten. Informeer direct naar de mogelijkheden voor een unieke Google Street View rondleiding in uw eigen zaak.

Voordelen Google Street View

GMNL is een officieel Google Street View gecertificeerd bureau

Schep vertrouwen

Laat klanten op een interactieve manier kennis maken met jouw locatie. Een virtuele tour verhoogt het interesse en schept vertrouwen.

Val op in Google

De Google virtuele rondleiding is direct zichtbaar in jouw Google bedrijfsprofiel onder het kopje Street View en 360°

Wordt beter gevonden

Een Google Street View virtuele rondleiding heeft een positief effect op jouw Google Ranking en zorg voor een betere vindbaarheid

Geschikt voor alle apparaten

De virtuele tour wordt direct geüpload naar de Google servers en is zichtbaar op desktop, tablet en telefoon.

24/7 zichtbaar op Google

Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment een kijkje binnen te nemen en jouw bedrijf te bekijken.

Wil je ook Google Street View voor jouw bedrijf?

Wij helpen bedrijven met ambitie aan een toppositie in Google en Google Maps

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL: