Google Street View voor Automotive

Geef klanten de mogelijkheid om een kijkje binnen te nemen

Interactieve virtuele rondleiding voor jouw bedrijf

Iedereen kent Street View wel, die handige visuele wereldkaart waarmee je elke stad, elke locatie en elk gebouw kunt bekijken alsof je er zelf langs rijdt. Als autodealer heb je vast al eens je eigen pand opgezocht, ziet de gevel er netjes uit? Jammer dat je niet even een kijkje kunt nemen in de showroom…
Dat is precies de gedachte die veel klanten ook hebben. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om via Google Street View die showroom wel te bezichtigen, dankzij een fotograaf die op locatie 360 graden foto’s maakt en die toevoegt aan Street View.

Street_View_logo

Jouw digitale showroom direct zichtbaar met Street View

De automotive sector is visueel

Auto’s zijn prachtig om naar te kijken, mensen die op zoek zijn naar een nieuwe auto zoeken naar dealers in de buurt. De eerste zoektocht vindt plaats via Google. Als jouw website goed geoptimaliseerd is sta je op de eerste pagina met een tekstje en een linkje. Een foto zou veel aantrekkelijker zijn toch? Jouw zaak direct op de Google kaart die bovenin de zoekresultaten staat is nog beter. En als je op Street View klikt en de klant virtueel in de showroom kan stappen…alleen de geur van een kop koffie en lederen bekleding ontbreekt nog! Laat de showroom zien op Google Street View, nodig de klanten uit om langs te komen. Je hebt de auto’s gezien, kom nu proefrijden!

360 graden fotografie

Elke autoverkoper die foto’s moet maken van een nieuw binnengekomen occasion weet dat een mooie foto maken echt niet eenvoudig is. Daarom stelt Google hoge eisen aan fotografen die Street View winkel tours mogen toevoegen. Onze fotografen zijn gecertificeerd door Google en mogen deze 360 graden presentaties maken. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van een speciale camera. De beste beelden worden als virtuele tour toegevoegd aan Google Street View. Je hoeft er de winkel niet voor te sluiten, de apparatuur is onopvallend en de fotograaf werkt subtiel en efficiënt.

Google Street View voor Automotive

Overal online te vinden

Met Google Street View voor bedrijven zijn er geen plug-ins nodig, je hoeft geen Windows PC te gebruiken of een speciale browser te gebruiken, “it just works!”. Jouw bedrijf is direct zichtbaar in Google, de klant kiest Street View en kan direct in de showroom stappen om zo de glimmende bolides in volle glorie bekijken. Op de PC, laptop, tablet en smartphone. Het is ook mogelijk de presentaties direct te koppelen aan de ondernemerspagina of op social media zoals Facebook.

 

Open de deuren van de showroom en laat nieuwe klanten binnenstromen met Google Street View voor automotive.

Voordelen Google Street View

GMNL is een officieel Google Street View gecertificeerd bureau

Schep vertrouwen

Laat klanten op een interactieve manier kennis maken met jouw locatie. Een virtuele tour verhoogt het interesse en schept vertrouwen.

Val op in Google

De Google virtuele rondleiding is direct zichtbaar in jouw Google bedrijfsprofiel onder het kopje Street View en 360°

Wordt beter gevonden

Een Google Street View virtuele rondleiding heeft een positief effect op jouw Google Ranking en zorg voor een betere vindbaarheid

Geschikt voor alle apparaten

De virtuele tour wordt direct geüpload naar de Google servers en is zichtbaar op desktop, tablet en telefoon.

24/7 zichtbaar op Google

Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment een kijkje binnen te nemen en jouw bedrijf te bekijken.

Wil je ook Google Street View voor Automotive?

Wij helpen bedrijven met ambitie aan een top positie in Google en Google Maps

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL: