Virtuele rondleiding voor bedrijven

Google Street View virtuele rondleiding voor bedrijven

Verhoog je zichtbaarheid in de lokale Google zoekresultaten en verhoog je omzet

Een opkomend fenomeen waar steeds meer bedrijven de voordelen van in beginnen te zien is een virtuele rondleiding. Met deze rondleiding is het namelijk mogelijk om een kijkje te nemen binnen je bedrijf, waardoor een hoop mensen een beter idee krijgen van je bedrijf en je beter in het geheugen blijft hangen.

Google-Trusted-Agency-Genaral-Marketing

Zullen we de samenwerking aan gaan?

Wij maken de mooiste virtuele rondleiding voor bedrijven.

Een mooie vermelding die er uit springt!

De beelden van de virtuele rondleiding

Deze virtuele rondleiding heeft veel weg van Google Maps en is zelfs hierop geïnspireerd. Het is als ware mogelijk om vanaf de straat binnen te wandelen bij je bedrijf door middel van de beelden die jij hebt vrij gegeven van je bedrijf. Je kunt hierbij zelf besluiten welke ruimten wel en welke ruimten niet te bezichtigen zijn. Doordat mensen als ware rond kunnen wandelen binnen je bedrijf zul je beter in het geheugen blijven hangen.

De foto’s die gemaakt worden van je bedrijf zullen worden gemaakt door een professional, waardoor de virtuele rondleiding ook een zeer professionele uitstraling krijgt. Verder zullen een paar van deze afbeeldingen ook terug te vinden zijn als een afbeelding van je bedrijf.

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van de mogelijkheid om een virtuele rondleiding te geven binnen je bedrijf zul je merken dat je hoger in Google zult eindigen en je dus ook meer bezoekers krijgt. Verder zul je ook eerder opvallen tussen de resultaten van Google. En dit alles voor slechts een kleine eenmalige investering die al vanaf 350 euro te verkrijgen is. 

Maak het klanten makkelijk om voor jouw bedrijf te kiezen

Altijd goed zichtbaar op elk apparaat

Een virtuele rondleiding is iets wat door steeds meer bedrijven wordt overwogen om ervoor te zorgen dat ze op zullen vallen in de zoekmachine resultaten en ze uiteindelijk ook hoger zullen eindigen in Google voor een eenmalige klein bedrag. Met deze rondleiding is het mogelijk voor bezoekers om rond te lopen binnen je bedrijf, waardoor ze wat meer van je bedrijf zullen zien en je dus beter in het geheugen zult blijven hangen.

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL: