Online Business Coach

Zakelijk coaching op maat!

Wil je onafhankelijk en professioneel advies om jouw online bedrijf naar een hoger niveau te brengen? Wij helpen zowel startende ondernemers als gerenommeerde bedrijven om online succesvol te worden. Zo kijken we samen waar de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf liggen en hoe we de bedrijfsdoelstellingen op efficiënte wijze kunnen behalen. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en weloverwogen adviezen op basis van big data. Geen leuke ideeën op basis van onderbuikgevoelens, maar op basis van keiharde feiten en cijfers. Het resultaat telt!

Gratis Coaching Sessie?

Meld je nu aan en ontvang nu een
Online Business Sessie (t.w.v. €99)
geheel gratis!

Topsporters hebben een coach! Klaar om te winnen?

Wij vertellen je vrijblijvend over de groeimogelijkheden voor jouw organisatie.

Stappenplan voor succes

Als ondernemer is het belangrijk om het overzicht te bewaren en een duidelijk doel voor ogen te hebben. GMNL helpt je om alle belangrijke dingen weer helder op je netvlies te krijgen. In samenspraak maken wij een stappenplan op maat om jouw bedrijf die boost te geven die het nodig heeft. Een duidelijk en overzichtelijk plan waar je zelf mee aan de slag kunt. In dit plan worden alle uitdagingen en kansen meegenomen. Wij geven jou de handvatten en helpen je om jouw doelstellingen op eenvoudige manier te behalen. Dit zorgt voor overzicht en rust met meer positieve energie als gevolg.

Wekelijkse Coaching sessies

Elke week bespreken we de voortgang en bekijken we de behaalde resultaten. In samenspraak bepalen we nieuwe doelen en bespreken we eventuele uitdagingen die zullen komen. Zo kun je goed voorbereid aan de slag en kom je niet voor verrassingen te staan. De wekelijkse online coaching sessies geven je houvast, structuur en heel veel nieuwe energie om alles eruit te kunnen halen wat erin zit. De online business coach helpt om jouw doelen te behalen. Wil je meer informatie? Neem contact op!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor optimaal resultaat is het belangrijk dat er een fijne klik is. Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk niveau. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil je weten of wij die klik hebben om jouw bedrijf succesvol te maken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen je graag over onze expertise en de mogelijkheden hoe wij jou kunnen helpen. Liever even in het echt kennismaken? Is wel zo gezellig! Je bent van harte welkom bij ons op kantoor op de Blaak 333 in Rotterdam.

Niet goed, geld terug!

Het succes van onze klanten staat altijd centraal. Als online business coach helpen wij jouw online succesvol te worden. Wij staan voor je klaar om jou te helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze missie is pas geslaagd wanneer jij volledig tevreden bent. Daarom hechten wij veel waarde aan jouw mening. Ben je van mening dat onze kennis, expertise en adviezen te weinig toegevoegde waarde hebben geleverd? Dan ontvang je het volledige bedrag terug. Geen gedoe. Zo zeker zijn wij van onze zaak!

Online Business Coach Tarieven

10 weken

Online Business Coaching
999 excl.btw
 • 10 Live Coaching Sessies
 • Gratis lenen van relevante boeken
 • Toegang tot premium software
 • 24/7 Customer Support

20 weken

Online Business Coaching
1999 excl.btw
 • 20 Live Coaching Sessies
 • Gratis lenen van relevante boeken.
 • Toegang tot premium software
 • 24/7 Customer Support
Populair

30 weken

Online Business Coaching
2999 excl.btw
 • 30 Live Coaching Sessies
 • Gratis lenen van relevante boeken
 • Toegang tot premium software
 • 24/7 Customer Support

Onze Klanten...

Ik werd uitgenodigd een review te geven voor dit bedrijf, normaliter laat ik deze aan mij voorbijgaan. Dit keer maak ik een uitzondering. De samenwerking was principieel prima, al duurde het al met al wel wat lang. Ze hebben daar in tegen goede kwaliteit geleverd, zijn betrouwbaar in hun belofte en de service is verrassend goed.

Sophie Verburg

5/5

Een fijne partij om mee samen te werken! Alles wordt professioneel aangepakt en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Een aanrader.

Petra Venekatte

5/5

GMNL heeft ons erg goed geholpen met het verzamelen van meer positieve Google reviews. Dit heeft er voor gezorgd dat we beter gevonden worden met meer telefoontjes van klanten als gevolg.

Patrick Vogelaar

5/5