Google Street View Campagne

Alles-in-een pakket voor optimale zichtbaarheid op Google

Google Street View pakket voor bedrijven

Wil jij ook graag de mogelijkheid bieden voor potentiële klanten om een kijkje in je bedrijf te  nemen, zonder dat ze hiervoor hun omgeving hoeven te verlaten? Dan kan dat met onze Street view campagne voor bedrijven. Wij verzorgen namelijk voor jou van begin tot het eind een mooie virtuele rondleiding voor een betaalbaar bedrag binnen jouw bedrijf.

Street_View_logo

Het plannen van een Google Street view campagne

Voor de beste Street View campagne voor ook nog eens een betaalbaar bedrag is het zeker aan te raden om eens contact met ons op te nemen. Als we dan in de buurt zijn kunnen we een afspraak inplannen en eens kijken naar wat je wilt en wat er mogelijk is. Als je graag gebruik wilt maken van onze dienstverlening na dit gesprek, maken we samen met jou een plan van aanpak en maken we verdere afspraken om jou wens ook uit te laten komen.

Het maken van de virtuele rondleiding

Om ervoor te zorgen dat de virtuele tour van hoge kwaliteit is, zorgen we ervoor dat ook alle foto’s die nodig zijn, om de website bezoeker de illusie te geven door jouw pand heen te lopen, van hoge HDR kwaliteit zijn. Dit doen we door middel van 360 graden fotografie, waardoor je als consument zijnde het idee krijgt dat je ook daadwerkelijk door het pand kunt lopen van de aanbieder. Uiteraard worden de foto’s gemaakt door een ervaren professionele fotograaf.

Het integreren van de Google Street view op je website

Om onze dienstverlening helemaal compleet te maken, zorgen we er ook voor dat de virtuele toer gemaakt door ons op de juiste wijze geïntegreerd wordt op je eigen site. Je kunt dan meteen gebruik maken van je Street view, waardoor je nog meer potentiële klanten over de streep kunt trekken. Verder koppelen we je Street view ook met je Facebook, zodat bezoekers van je Facebookaccount ook gebruik kunnen maken van je Street view.

Onze dienstverlening gaat nog verder, aangezien we er ook voor zorgen dat er een mooie vermelding in Google komt die ervoor zorgt dat je bedrijf hoger stijgt in de zoekmachineresultaten. Onze Street view campagne heeft namelijk een positieve invloed op de ranking van Google voor je site. Maar er komt niet alleen een vermelding in Google, je wordt ook toegevoegd aan Google Maps en Google Street view, waardoor er nog een grote kans is om potentiële klanten binnen te halen. Om je nog verder te ondersteunen helpen we je ook met het optimaliseren van je Google bedrijfsaccount, waardoor je bedrijf nog sneller gevonden wordt door potentiële klanten.

Als je er dus zeker van wilt zijn dat je profiteert van alle voordelen die Street view te bieden heeft, maak dan gebruik van onze service! Wij gaan namelijk verder waar andere bedrijven stoppen met hun dienstverlening, doordat wij net iets meer bieden dan alleen het maken van een virtuele rondleiding door jouw bedrijf. Je krijgt bij ons namelijk de perfecte virtuele tour en de mogelijkheid dat je site nog verder gaat stijgen in Google.

Wil je ook deelnemen aan de Google Street View Campagne?

Wij helpen bedrijven met ambitie aan een top positie in Google en Google Maps

Google Street View virtuele tours geproduceerd door GMNL: