Data Driven Marketing

Resultaat gericht, data gestuurd

Dienstverlening en activiteiten met feiten onderbouwen. Niet alleen maar luisteren naar het onderbuik gevoel en vetrouwen op onze jarenlange ervaring in de marketing business. Wij maken processen inzichtelijk met feiten en cijfers. Op deze manier ben je verzekerd van succes en gegarandeerd resultaat. Wij bouwen samen aan campagnes die jouw merk laten groeien. Neem contact op met GMNL. Wij regelen het wel!

Doelgericht, efficient en volgas

Door de unieke combinatie van online marketing, sales, communicatie en media is General Marketing een echte duizendpoot. 

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Google Partner

Google Ads specialisten zijn er in vele vormen en gedaantes. Maar dat de Ads specialisten van GMNL op Champions League spelen valt niet te ontkennen. Door onze bewezen effectieve strategie hebben wij veel omzet mogen boeken voor onze klanten. Door niet alleen te kijken naar effectieve zoekwoorden, maar juist het volledige klanttraject van A tot Z te optimaliseren behalen wij optimaal rendement. Dit is één van de redenen waarom wij ons als Google Partner mogen uitgeven.

Google Professionals

Wij zijn een van de weinige organisaties opgenomen in de lijst met Google Professionals. En hier zijn we trots op! Dit betekend dat als je een vraag hebt m.b.t. een van de zakelijke Google diensten dat wij je hier op een professionele en gedegen manier mee kunnen helpen.