Google Mijn Bedrijf Beheer

Volledig ontzorgd en perfecte zichtbaarheid in Google

Google Mijn Bedrijf Beheer uitbesteden

Het Google Bedrijfsaccount heeft de laatste jaren veel nieuwe functies er bij gekregen om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te verhogen. Ook biedt het de mogelijkheid om nieuwsfeiten en aanbiedingen te promoten door middel van Google Post. Indien je optimaal gebruik wilt maken van alle functies kan dit veel tijd kosten. Met Google Mijn Bedrijf beheer van GMNL ben je verzekerd van een optimale zichtbaarheid zonder zorgen. Wij nemen al het werk uit handen en onze specialisten zorgen voor een toppositie in de lokale Google zoekresultaten.

Gratis SEO Quickscan

Direct inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat in de Google zoekmachine. Inclusief gratis tips en tricks om snel beter gevonden te worden.

Snel beter gevonden worden in Google?

GMNL is het SEO Bureau voor ondernemers met groeiambitie. Neem vandaag nog contact op!

Google Posts plaatsen

Breng aanbiedingen en promoties onder de aandacht van jouw doelgroep direct in de Google zoekresultaten. GMNL plaats wekelijks updates op het Google account van jouw organisatie. Dit zorgt niet alleen voor een hogere engagement maar ook voor een betere zichtbaarheid van jouw Google account. Indien gewenst maken wij professionele afbeeldingen en schrijven SEO geoptimaliseerde teksten voor optimaal resultaat. In samenspraak bepalen we een effectieve contentstrategie om de conversie te verhogen.

Google Reviews genereren voor meer klantvertrouwen

Laat geen review onbeantwoord en verhoog je online vindbaarheid. De customer succes managers van GMNL zorgen ervoor dat jouw klanten zich gewaardeerd voelen. Zo bedanken wij de klanten voor het achterlaten van een review op een authentieke manier. Ook eventuele negatieve reviews worden op een professionele wijze beantwoord en opgevolgd. Je ontvangt van ons maandelijks een uitgebreide en overzichtelijk rapportage met de uitgevoerde werkzaamheden. Google Reviews zit standaard in Google Mijn Bedrijf Beheer inbegrepen. 

Google producten​

Wij koppelen de producten van jouw winkel of webshop aan jouw Google account. Zo zijn deze direct zichtbaar voordat klanten op de website komen. Hierdoor maak je het potentiële klanten makkelijker om voor jouw organisatie te kiezen. Met het Google Mijn Bedrijf Beheer pakket van GMNL plaatsen wij niet alleen de belangrijkste producten op Google, wij zorgen er ook voor dat prijzen en productomschrijving altijd up-to-date zijn!

Maandelijkse Rapportage

Google Mijn Bedrijf beheer van GMNL is overzichtelijk en transparant. Zo houden wij je volledig op de hoogte van de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd ontvang je een overzicht met de huidige status van jouw Google account,de behaalde resultaten, het aantal weergaven in Google en Google Maps en meer. Zo ben je volledig op de hoogte en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Onze Klanten...

Ik werd uitgenodigd een review te geven voor dit bedrijf, normaliter laat ik deze aan mij voorbijgaan. Dit keer maak ik een uitzondering. De samenwerking was principieel prima, al duurde het al met al wel wat lang. Ze hebben daar in tegen goede kwaliteit geleverd, zijn betrouwbaar in hun belofte en de service is verrassend goed.

Sophie Verburg

5/5

Een fijne partij om mee samen te werken! Alles wordt professioneel aangepakt en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Een aanrader.

Petra Venekatte

5/5

GMNL heeft ons erg goed geholpen met het verzamelen van meer positieve Google reviews. Dit heeft er voor gezorgd dat we beter gevonden worden met meer telefoontjes van klanten als gevolg.

Patrick Vogelaar

5/5

Niet goed, geld terug!

Het succes van onze klanten staat altijd centraal. Als SEO Bureau in Rotterdam helpen wij jouw online succesvol te worden. Wij staan voor je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze missie is pas geslaagd wanneer jij volledig tevreden bent. Daarom hechten wij veel waarde aan jouw mening. Ben je van mening dat onze kennis, expertise en adviezen te weinig toegevoegde waarde hebben geleverd? Dan ontvang je het volledige bedrag terug. Geen gedoe. Zo zeker zijn wij van onze zaak!

De SEO diensten van GMNL

Wil je online beter gevonden? Wil je meer bezoekers naar je website of winkel? Dan ben je bij GMNL aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven met ambitie aan een toppositie in Google en Google Maps. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte op maat of lees hieronder meer over de SEO-diensten van GMNL.