SEO Contentpakket

Het SEO Contentpakket geeft uw website een boost voor een hogere positie in Google.

SEO Contentpakket

Het SEO Contentpakket bevat alle onderdelen van het SEO Startpakket en meer. Zo beginnen we met een uitgebreid keywoord onderzoek en een nulmeting van de website. Op deze manier weten we hoe de website er momenteel voorstaat en wat de huidige positie is in de Google zoekresultaten m.b.t. de gewenste keywoorden. Zo krijgen we een goed inzicht in de potentiële groei kansen.

SEO Strategie voor een hoge positie

Om een goed beeld te krijgen van de organisatie beginnen we met een (telefonisch) interview. In dit gesprek luisteren we naar de wensen en kijken we hoe we de doelen samen kunnen bereiken. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden en bepalen we in samenspraak de strategie om de website beter vindbaar te maken. Wij zullen alle input verwerken en een efficiënte strategie presenteren. 

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Perfecte SEO Content voor snelle ranking

Kwalitatieve content zorgt niet alleen voor een hogere positie in de Google Ranking. Daarnaast zorgt het er ook voor dat potentiële klanten eerder overgaan tot een aankoop van een product. Voor een optimale online zichtbaarheid ontwerpen wij 3 landingspagina’s op basis van de meest prominente trefwoorden. Uiteraard verzorgen wij ook alle content zoals teksten en afbeeldingen. Wij monitoren de resultaten en zullen waar nodig aanpassingen doen. Door onze geavanceerde tracking systemen ontvangt u niet alleen live inzichten van de conversie maar ook een beter beeld in de doelgroep die de website bezoekt. 

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!