Google Trusted

General-Marketing-Google-Maps-Street-View-Trusted-Agency

Google Trusted Agency

Als Google Street View Trusted agency ben je General Marketing verzekerd van hoge kwaliteit diensten, producten en service. In de loop der jaren hebben wij meer dan duizend verschillende organisaties mogen helpen met de optimalisatie van het Google Bedrijfsaccount. Hierbij maken wij geen onderscheid in zelfstandige ondernemers, Mkb’ers of Enterprise organisaties. Iedereen is welkom bij General Marketing.

Google gecertificeerd

Om de kwaliteit van onze service en diensten te waarborgen zijn al onze medewerkers Google gecertificeerd. Zo krijgen onze medewerkers interne training en opleiding zodat wij onze klanten op de best mogelijke manier kunnen adviseren. Deze officiële Google certificering word alleen toegekend aan personen met voldoende kennis van de Google diensten. Deze Google certificering moet jaarlijks worden vernieuwd om de kennis up-to-date te houden.

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Google Partner

Google Ads specialisten zijn er in vele vormen en gedaantes. Maar dat de Ads specialisten van General Marketing op Champions League spelen valt niet te ontkennen. Door onze bewezen effectieve strategie hebben wij veel omzet mogen boeken voor onze klanten. Door niet alleen te kijken naar effectieve zoekwoorden maar juist het volledige klanttraject van A tot Z te optimaliseren behalen wij optimaal rendement. Dit is één van de redenen waarom wij ons als Google Partner mogen uitgeven.

Google Professionals

Wij zijn één van de weinige organisaties opgenomen in de lijst met Google Professionals. En hier zijn we trots op! Dit betekend dat als je een vraag hebt m.b.t. een van de zakelijke Google diensten dat wij je hier op een professionele en gedegen manier mee kunnen helpen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze Google specialisten.

 

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!