SEO Landingspagina

Wat is een SEO Landingspagina?

De landingspagina is de eerste pagina waar mensen op terecht komen als ze op de website komen. Daarom is het van essentieel belang dat deze pagina aansluit bij de wensen van de bezoeker (relevante content) en volledig geoptimaliseerd (CRO) is voor een optimaal rendement. Je krijgt namelijk nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Deze landingspagina moet uitnodigen om door te klikken en actie te ondernemen. GMNL helpt jou graag om meer omzet te genereren door middel van een perfect geoptimaliseerde SEO Landingspagina. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Toespitsen op belangrijke zoektermen

Een goede website heeft meerdere SEO landingspagina’s die zijn toegespitst op de zoektermen waar je op gevonden wil worden. Op deze pagina kun je de lezer overtuigen waarom hij of zij moet kiezen voor de producten of diensten van jouw organisatie. Door gebruik te maken van een herkenbare structuur maak je het de bezoeker van de website makkelijk, blijft deze langer hangen en klikt vaker door. Door jarenlange ervaring en relevante data weten wij hoe wij van een bezoeker een klant kunnen maken. Wij helpen jouw organisatie daar graag bij! 

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Geoptimaliseerde SEO Landingspage

Een goede vindbaarheid van de website is belangrijk, maar als er geen conversie uitkomt schiet dat natuurlijk niet op. Daarom monitoren wij al onze landingspagina’s en optimaliseren wij deze voor optimaal resultaat. Duidelijke knoppen, eenvoudige contactformulieren en pakkende teksten. Wij maken het potentiële klanten makkelijk om voor jullie diensten of producten te kiezen. Het resultaat telt! 

Door alleen gebruik te maken van relevante content (SEO geoptimaliseerde teksten en SEO geoptimaliseerde afbeeldingen) zal de website beter en sneller gevonden worden in de Google zoekresultaten op de geselecteerde zoektermen. 

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!