Maandelijkse SEO service

Professionele SEO service voor een vast bedrag per maand

Maandelijkse SEO service van GMNL

Wanneer je goed gevonden wil worden in Google dan is het belangrijk om hier actief mee bezig te zijn. De nummer één positie in Google bemachtigen levert namelijk veel financiële voordelen op en de concurrentie zit zeker niet stil. Met de maandelijkse SEO service van GMNL gaan onze SEO-specialisten aan de slag om voor jouw bedrijf de nummer één positie in de Google zoekresultaten te bemachtigen. Voor een vast bedrag per maand optimaliseren wij landingspagina’s, schrijven SEO geoptimaliseerde teksten en bouwen kwalitatief hoogwaardige backlinks voor jouw website. Kortom, wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de website goed gevonden zal worden op de gewenste zoekwoorden. Wil je ook beter gevonden worden? Kies voor maandelijkse SEO service van GMNL.

Gratis SEO Quickscan

Direct inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat in de Google zoekmachine. Inclusief gratis tips en tricks om snel beter gevonden te worden.

Snel beter gevonden worden in Google Maps?

GMNL is het SEO bureau voor ondernemers met groeiambitie. Neem vandaag nog contact op!

maandelijkse seo service rotterdam gmnl
beter gevonen in google met maandelijkse seo service van gmnl

Hoogwaardige SEO voor een vast bedrag per maand

Met de maandelijkse SEO service kom je nooit voor verrassingen te staan. We bepalen in samenspraak vooraf welke zoekwoorden voor jouw bedrijf relevant zijn. Wij maken een realistische planning en geven een schatting hoe lang het ongeveer gaat duren om de gewenste doelstellingen te behalen. Na akkoord gaan onze SEO-specialisten aan de slag en laten geen mogelijkheid onbenut om voor jouw bedrijf een toppositie in de Google zoekresultaten te bemachtigen. Wij nemen al het werk uit handen en je ontvangt van ons elke maand een overzichtelijke rapportage met de uitgevoerde werkzaamheden en behaalde resultaten. 

Al onze klanten ontvangen dezelfde hoge kwaliteit SEO service. Het enige prijsverschil zit hem in het aantal uren dat wij maandelijks aan jouw website kunnen besteden. Hoe meer tijd de SEO-specialisten van GMNL aan jouw website kunnen werken om de online vindbaarheid te verbeteren, des te sneller de gewenste doelstellingen behaald kunnen worden. Start vandaag en wordt beter gevonden in Google met maandelijks SEO service van GMNL. Op welke zoekwoorden zou jij graag gevonden willen worden?

Wat is maandelijkse SEO service?

Voor een vast bedrag per maand wordt er door middel van zoekmachine optimalisatie gewerkt om er voor te zorgen dat de website beter gevonden wordt in de bekende zoekmachines. Hierbij wordt er gericht gewerkt om op de gewenste zoekwoorden goed gevonden te worden en boven concurrentie uit te stijgen. In de SEO-strategie wordt bepaald welke middelen er worden ingezet om de doelstellingen te behalen. Je kunt hierbij denken aan het bouwen van SEO-landingspagina’s, het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten en SEO linkbuilding.

Voordelen van maandelijkse SEO service

De top drie zoekresultaten in de Google zoekmachine ontvangen 65% van alle kliks. Het stijgen van één positie in de Google ranking zorgt voor een gemiddelde toename van 12,3% meer bezoekers. Bedrijven die goed gevonden worden genereren dus meer omzet. 

Wil je als ondernemer er voor zorgen dat klanten je blijven vinden dan is maandelijkse SEO service een slimme keuze. Door elke maand te investeren in SEO bouw je aan een geweldige vindbaarheid waar je jarenlang plezier van zult hebben. 

De SEO-specialisten hebben voor honderden bedrijven een toppositie behaald in de Google zoekresultaten. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en SEO-methodes ben je bij GMNL verzekerd van de hoogste kwaliteit SEO service. 

Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten in het volledige proces betrekken. Zo ontvang je maandelijks een uitgebreide rapportage met alle uitgevoerde werkzaamheden en behaalde resultaten. Daarnaast hebben we regelmatig persoonlijk contact om de voortgang te bespreken. Heb je een vraag? Dan kun je ons altijd bellen.

SEO is een investering in de toekomst. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij als SEO Bureau flexibel en transparant zijn naar al onze klanten. Zo is onze maandelijkse SEO service elke maand naar boven en naar beneden bij te stellen.

google seo service per maand gmnl rotterdam

Maandelijkse SEO Service Tarieven

SEO Service - 2 Zoekwoorden

199per maand
Zoekwoordenonderzoek
Krachtige linkbuilding
SEO Support
Maandelijkse rapportage
Technische SEO optimalisatie

SEO Service - 4 Zoekwoorden

399per maand
Zoekwoordenonderzoek
Krachtige linkbuilding
SEO Support
Ongelimiteerde kliks
Technische SEO optimalisatie
Maandelijkse rapportage

SEO Service - 8 Zoekwoorden

799per maand
Zoekwoordenonderzoek
Krachtige linkbuilding
SEO Support
Ongelimiteerde kliks
Technische SEO optimalisatie
Maandelijkse rapportage

Onze Klanten...

Ik werd uitgenodigd een review te geven voor dit bedrijf, normaliter laat ik deze aan mij voorbijgaan. Dit keer maak ik een uitzondering. De samenwerking was principieel prima, al duurde het al met al wel wat lang. Ze hebben daar in tegen goede kwaliteit geleverd, zijn betrouwbaar in hun belofte en de service is verrassend goed.

Sophie Verburg

5/5

Een fijne partij om mee samen te werken! Alles wordt professioneel aangepakt en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Een aanrader.

Petra Venekatte

5/5

GMNL heeft ons erg goed geholpen met het verzamelen van meer positieve Google reviews. Dit heeft er voor gezorgd dat we beter gevonden worden met meer telefoontjes van klanten als gevolg.

Patrick Vogelaar

5/5

De SEO diensten van GMNL

Wil je online beter gevonden? Wil je meer bezoekers naar je website of winkel? Dan ben je bij GMNL aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven met ambitie aan een toppositie in Google en Google Maps. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte op maat of lees hieronder meer over de SEO-diensten van GMNL.