Zoekmachine Optimalisatie

Hoger scoren in google

Een hogere postitie in Google staat gelijk aan meer bezoekers naar uw website. Daarom is het van belang om goed gevonden te worden wanneer potentiële klanten zoeken naar uw bedrijf of producten en diensten. General Marketing verzorgd het volledige traject van A tot Z om er voor te zorgen dat uw website goed scoort in de Google Ranking. Dit noemen wij zoekmachine optimalisatie. Door jaren lange ervaring op het gebied van SEO weten wij precies wat nodig is en bent u verzekerd van optimaal resultaat.

Meten is weten - SEO 2.0

Voor ons is het belangrijk dat uw website niet alleen hoog in de ranking van Google en andere zoekmachines komt, maar daar ook blijft. Door de website te analyseren en de bezoekersaantallen, sleutelwoorden en daadwerkelijke conversiewaarde te blijven monitoren weten wij precies of en waar er bijgestuurd moet worden. Zo zorgen we er samen voor, dat de doelgroep u snel weet te vinden. En een doelgroep die informatie snel verkrijgt is ook sneller in staat tot aanschaf (‘conversie’) over te gaan. Het is belangrijk om te weten dat zoekmachine optimalisatie een continu proces is. De concurrent zit immers ook niet stil.

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Conversie optimalisatie voor optimaal resultaat

Naast zoekmachine optimalisatie zit ook conversie optimalisatie bij ons standaard in het SEO traject inbegrepen. Want uiteindelijk ben u daar als ondernemer op uit: het creëren van tevreden klanten. Hierbij nemen we uw website onder de loep en halen we eventuele obstakels weg voor optimaal resulaat van uw SEO campagne

Linkbuilding

Kwalitatieve backlinks geven uw website een flinke boost in de Google zoekmachine.
Hoe meer populaire sites met enige verwantschap linken naar uw website, hoe beter dat is voor de online vindbaarheid. Dit is een essentieel onderdeel van onze SEO Campagne. Wil je meer weten over onze SEO Pakketten? Neem dan contact!

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!