Google Maps Ads

Effectief adverteren op Google Maps

Google Maps Ads voor direct resultaat!

Zorg voor direct meer bezoekers naar de website en winkel met Google Maps Ads van GMNL. Wij helpen bedrijven om op een effectieve manier te adverteren in Google en Google Maps. Laat geen mogelijkheid onbenut en kies voor locatie gebaseerde advertenties in het meest gebruikte navigatiesysteem ter wereld. De advertenties worden alleen weergegeven wanneer potentiële klanten in de buurt zijn en op zoek zijn naar een bedrijf zoals die van jou. Dit betekent dat men klaar is om direct over te gaan tot een aankoop. Hierdoor is adverteren in Google Maps één van de meest effectieve manieren om snel de omzet te verhogen. Start vandaag en neem vrijblijvend contact op met één van de Google Maps specialisten van GMNL.

Gratis SEO Quickscan

Direct inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat in de Google zoekmachine. Inclusief gratis tips en tricks om snel beter gevonden te worden.

Snel beter gevonden worden in Google Maps?

GMNL is het SEO Bureau voor ondernemers met groeiambitie. Neem vandaag nog contact op!

Adverteren in Google Maps

Val op in Google Maps met een advertentie bovenaan de zoekresultaten. Deze advertenties zijn zowel zichtbaar op de desktop als op mobiele apparaten zoals iPhone, iPad en Android apparaten. Net zoals Google Ads kunnen de advertenties op een slimme manier worden ingezet. Zo worden ze enkel en alleen weergegeven wanneer de zoekopdracht en doelgroep perfect aansluiten bij jouw doelgroep. 

Wat zijn Google Maps Ads

Google Maps Ads zijn advertenties die worden weergegeven wanneer men zoekt naar lokale bedrijven of producten in de buurt binnen de Google omgeving. De advertenties worden boven de gebruikelijke zoekresultaten weergegeven in Google Maps en de lokale Google zoekresultaten. In tegenstelling tot Google Maps SEO betaal je met Google Maps Ads per klik of per weergave.

Voordelen van Google Maps Ads

Aangezien de Google Maps Ads enkel worden weergegeven wanneer men actief op zoek is naar een locatie, product of dienst zijn deze erg effectief. Wel is het enorm belangrijk dat de Google Maps Ads Campagnes op de juiste manier zijn ingesteld. De zoekresultaten moeten goed aansluiten bij de zoekopdrachten van de klant. 

Met advertenties in Google Maps sta je direct bovenaan de Google zoekresultaten en word je weergegeven wanneer men zoekt naar de keywoorden waar je graag op gevonden wilt worden. Zo kun je in korte tijd veel potentiële klanten bereiken.

Zodra de advertentie 

Met Google Maps Ads betaal je alleen wanneer mensen op jouw advertentie klikken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Onze Klanten...

Ik werd uitgenodigd een review te geven voor dit bedrijf, normaliter laat ik deze aan mij voorbijgaan. Dit keer maak ik een uitzondering. De samenwerking was principieel prima, al duurde het al met al wel wat lang. Ze hebben daar in tegen goede kwaliteit geleverd, zijn betrouwbaar in hun belofte en de service is verrassend goed.

Sophie Verburg

5/5

Een fijne partij om mee samen te werken! Alles wordt professioneel aangepakt en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Een aanrader.

Petra Venekatte

5/5

GMNL heeft ons erg goed geholpen met het verzamelen van meer positieve Google reviews. Dit heeft er voor gezorgd dat we beter gevonden worden met meer telefoontjes van klanten als gevolg.

Patrick Vogelaar

5/5

Niet goed, geld terug!

Het succes van onze klanten staat altijd centraal. Als SEO Bureau in Rotterdam helpen wij jouw bedrijf online succesvol te worden. Wij staan voor je klaar om jou te helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze missie is pas geslaagd wanneer jij volledig tevreden bent. Daarom hechten wij veel waarde aan jouw mening. Ben je van mening dat onze kennis, expertise en adviezen te weinig toegevoegde waarde hebben geleverd? Dan ontvang je het volledige bedrag terug. Geen gedoe. Zo zeker zijn wij van onze zaak!

De SEO diensten van GMNL

Wil je online beter gevonden? Wil je meer bezoekers naar je website of winkel? Dan ben je bij GMNL aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven met ambitie aan een toppositie in Google en Google Maps. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte op maat of lees hieronder meer over de SEO-diensten van GMNL.