Google Street View

360° virtuele rondleiding direct zichtbaar in Google.

360° Virtuele rondleiding in Google

Geef poteniele klanten letterlijk een kijkje in de keuken met de Google Street View virtuele rondleiding van General Marketing. Als één van de grondleggers van de virtuele tours weten wij als geen ander hoe wij een organisatie op de mooiste manier in beeld moeten brengen. Het is niet alleen erg leuk maar vooral ontzettend effectief. Zo schept de virtuele tour vertrouwen, geeft een geweldige sfeerimpressie en heeft een positief effect op uw Google Ranking.

Google Street View voor Bedrijven

Laat uw organisatie van zijn mooiste kant zien. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunnen mensen een kijkje binnen nemen. De Google Street View virtuele rondleiding is geschikt voor alle soorten bedrijven met een fysieke locatie. U kunt hierbij denk aan showrooms, restaurants, hotels, scholen, zorglocaties en nog veel meer. Neem contact op met één van onze Google specialisten en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie. 

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Premium virtuele rondleiding

Bij General Marketing gaan wij elke dag voor goud om onze klanten op de best mogelijke manier van dienst te kunnen zijn. Daarom ontvangt elke organisatie die kiest voor Google Street View, gratis een premium virtuele tour cadeau. De premium virtuele rondleiding heeft meer mogelijkheden, hogere kwaliteit en is makkelijker te delen op de verschillende social media. 

Google Street View Trusted Agency

General Marketing is niet alleen een Google Street View Trusted Agency. Daarnaast zijn wij ook een Google Partner en opgenomen in de lijst van Google Professionals. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde Google Certificaten om u op de best mogelijke manier van dienst te kunnen zijn. Ons team van Google specialisten staat voor u klaar om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

General-Marketing-Google-Maps-Street-View-Trusted-Agency

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!

of kijk hier voor meer informatie