Google Maps Ads

Effectief adverteren direct in Google Maps

Adverteren in Google Maps

Google Maps is het meest gebruikte navigatie systeem ter wereld. Dagelijks gebruiken miljoenen mensen het navigatiesysteem om zich van A naar B te verplaatsen. Niet alleen automobilisten maar Google Maps is ook zeer geschikt voor wandelaars, fietsers, motorrijders en liefhebbers van het openbaar vervoer. Zelfs de auto-industrie heeft toegegeven dat het systeem van Google superieur is aan de ingebouwde infotainment en navigatiesystemen van de moderne auto’s.

Steeds vaker schakelt men de navigatie in voor korte en bekende routes voor extra informatie over reistijd, files en flitsers.

Google Adwords in Google Maps

De afgelopen jaren heeft Google vele updates toegevoegd aan Google Maps. Zo hebben organisaties meer mogelijkheden gekregen om potentiële klanten te informeren of hun producten of diensten. Populaire functies uit de nu gecancelde apps zoals Google+ en Google Trips zijn nu geïmplementeerd in Google Maps. Zo is er nu de mogelijkheid om bedrijven te volgen. Menukaarten van restaurant bekijken en om afspraken te maken bij garages. General Marketing helpt om uw organisatie op de mooiste manier in beeld te brengen en meer traffic te genereren naar uw fysieke locatie.

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Hogere conversie door te adverteren met precisie

Gericht adverteren in de Google zoekmachine is uiterst effectief. Google Maps Ads op basis van locatie en categorie doet daar nog eens een schepje boven op. Alleen zichtbaar op het moment wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar de producten of organisaties zoals die van u. General Marketing is gespecialiseerd in het genereren van meer bezoekers naar uw fysieke locatie(s). Wij adviseren voordat men aan de slag gaat met het adverteren op Google Maps eerst te kijken naar: Google Mijn Bedrijf Optimalisatie, Google Street View voor bedrijven en Professionele fotografie.

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!

of kijk hier voor meer informatie