Website Onderhoud

Website beheer en onderhoud

Met website beheer en onderhoud van General Marketing heeft u geen omkijken meer naar uw website. Wij nemen voor u al het werk uit handen. Op deze manier kunt u zich bezig houden met zaken die voor u belangrijk zijn. Wij houden een oogje in het zeil en zorgen dat alles achter de schermen vlekkelloos verloopt. 

Helder en transparant

Wij begrijpen wat er voor nodig is om een langdurige samenwerking te doen slagen. Een heldere en transparante werkwijze is voor ons de basis. Dit in combinatie met een vlotte en duidelijke communicatie. Zo houden we u elke maand op de hoogte met de status van uw website, bezoekersstatistieken en voortgang. Daarnaast ontvangt u een overzicht met de werkzaamheden die door ons zijn uitgevoerd. Zo weet u precies waar wij mee bezig zijn en waarom.

general-marketing-rotterdam-seo-google-ads-service

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Website Onderhoudspakket

Het is van essentieel belang dat uw website perfect functioneerd. Daarom heeft General Marketing een pakket samengesteld voor optimale zekerheid.

Ons onderhoudspakket bestaat uit:

  • Optimale beveiliging van uw website
  • Dagelijkse updates van plugins en systemen
  • Helpdesk voor al uw vragen over de website
  • Dagelijkse/wekelijkse backups
  • Vanaf €49,00 per maand

Webshop beheer en onderhoud

Bij het runnen van een webshop komt soms meer kijken als dat je vooraf had verwacht. In dat geval is een extra paar handen en ogen van één van onze specialisten geen overbodige luxe. Wij hebben veel ervaring met het beheer en onderhoud, optimalisatie en positioneren van webshops. Wij vertellen je hier graag meer over in een vrijblijven kennismakingsgesprek. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak of meer informatie.

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!