Lokale SEO

Wordt beter gevonden in de lokale Google zoekresultaten met de Lokale SEO service van GMNL

Beter gevonden worden in de lokale Google zoekresultaten

Wanneer je een bedrijf of winkel hebt met een vaste locatie dan wil je natuurlijk goed gevonden worden bij jou in de regio. GMNL kan jou hierbij helpen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf naar voren komt wanneer men zoekt naar producten of diensten die jij verkoopt. Daarbij maken wij jouw bedrijf goed zichtbaar op de kaart van Google Maps. Op die manier kunnen potentiële klanten eenvoudig en snel de navigatie starten, jouw bedrijf bellen of doorklikken naar de website.

Offerte op maat

Wil jij ook beter gevonden worden in de lokale Google zoekresultaten? Stuur ons een berichtje en wij vertellen je graag meer over de kansen voor jouw bedrijf 

Snel beter gevonden worden in Google?

GMNL is het SEO Bureau voor ondernemers met groeiambitie. Neem vandaag nog contact op!

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO (oftewel: lokale zoekmachine optimalisatie) is het online beter zichtbaar maken van jouw bedrijf in de regio waar je bent gevestigd. Denk hierbij aan zoekwoorden in combinatie met een plaatsnaam. Bijvoorbeeld: Behang winkel Zoetermeer of Fietsenwinkel Den Haag.

Waarom is lokale SEO zo effectief?

Wanneer je de eigenaar bent van een bakkerij in Maastricht dan is de kans klein dat er klanten uit Leeuwarden op bezoek komen. Het is daarom verstandig om online goed te specificeren waar je bent gevestigd en in welke regio je actief bent. Zo kan Google beter inschatten waar en wanneer jouw bedrijf getoond moet worden wanneer mensen hier naar zoeken. Daarbij komt dat je te maken hebt met minder concurrentie waardoor je goedkoper en sneller gevonden zal worden in de Google zoekresultaten.

Wat zijn de voordelen van lokale SEO?

Lokale Google zoekopdrachten op de mobiele telefoon

Wanneer je zoekt naar een bepaalde winkel of bedrijf op de mobiele telefoon dan zal Google automatisch zoeken naar bedrijven in de regio. Zo voegt Google automatisch een locatie toe aan jouw zoekopdracht door middel van geolocatie. Dit is te herkennen aan het blauwe bolletje met de tekst: bij jou in de buurt. Deze melding is te vinden in de witte balk boven de Google Maps kaart met resultaten. Daarbij kan men eenvoudig filteren op afstand, beoordelingen en openingstijden. GMNL kan je helpen om goed gevonden te worden in de lokale Google zoekresultaten. Wil je meer informatie over onze transparante werkwijzen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over Lokale SEO.

Waarom is GMNL de ideale partner voor lokale SEO?

Als full service SEO-bureau hebben wij alles in eigen huis om jouw bedrijf aan een toppositie te helpen in de lokale Google zoekresultaten. Wij hoeven dus geen externe partijen in te huren voor het verzorgen van SEO geoptimaliseerde teksten, linkbuilding of andere onderdelen van lokale SEO. Op deze manier houden wij de controle voor de volledige 100% in eigen handen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op de kwaliteit van onze lokale SEO service. Maar ook de snelheid, tarieven, service en communicatie.

De voordelen van lokale SEO van GMNL

Onze Klanten...

Ik werd uitgenodigd een review te geven voor dit bedrijf, normaliter laat ik deze aan mij voorbijgaan. Dit keer maak ik een uitzondering. De samenwerking was principieel prima, al duurde het al met al wel wat lang. Ze hebben daar in tegen goede kwaliteit geleverd, zijn betrouwbaar in hun belofte en de service is verrassend goed.

Sophie Verburg

5/5

Een fijne partij om mee samen te werken! Alles wordt professioneel aangepakt en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. Een aanrader.

Petra Venekatte

5/5

GMNL heeft ons erg goed geholpen met het verzamelen van meer positieve Google reviews. Dit heeft er voor gezorgd dat we beter gevonden worden met meer telefoontjes van klanten als gevolg.

Patrick Vogelaar

5/5

Niet goed, geld terug!

Het succes van onze klanten staat altijd centraal. Als SEO Bureau in Rotterdam helpen wij jouw online succesvol te worden. Wij staan voor je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Onze missie is pas geslaagd wanneer jij volledig tevreden bent. Daarom hechten wij veel waarde aan jouw mening. Ben je van mening dat onze kennis, expertise en adviezen te weinig toegevoegde waarde hebben geleverd? Dan ontvang je het volledige bedrag terug. Geen gedoe. Zo zeker zijn wij van onze zaak!

De SEO diensten van GMNL

Wil je online beter gevonden? Wil je meer bezoekers naar je website of winkel? Dan ben je bij GMNL aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven met ambitie aan een toppositie in Google en Google Maps. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte op maat of lees hieronder meer over de SEO-diensten van GMNL.