Video

Bedrijfsfilm voor elke onderneming

Uit onderzoek is gebleken dat video beter scoort op websites dan tekst en afbeeldingen. Met een bedrijfsfilm brengt u in een zeer korte tijd uw boodschap over. Het wekt ook vertrouwen op, de klant heeft direct een band met de organisatie. Naast promotionele videofilms kan u ook denken aan instructiefilms of informatieve bedrijfsvideo’s, waarom met woorden uitleggen als het ook met video kan?

Prachtige beelden die converteren

or check out more demos

Pre-productie

We maken afspraken over de locatie, de faciliteiten, omstandigheden en de benodigde middelen. Aan de hand van het goedgekeurde script kunnen we een doelgerichte planning maken.

Montage

Op basis van het ruwe materiaal wordt een montage gemaakt, muziek wordt toegevoegd evenals titels en graphics. Eventueel wordt er een voice-over opgenomen.

Publicatie

Als de productie voltooid is kunnen we deze als bestand aanleveren, we kunnen ook de publicatie verzorgen op verschillende media platformen waaronder YouTube, Facebook, LinkedIn of Vimeo, en uiteraard op uw eigen website.

1

2

3

4

5

6

Concept

Samen met de opdrachtgever wordt er een concept opgesteld. Sommige organisaties weten precies wat ze willen, soms starten we met een blanco vel. Alles is mogelijk, onze specialisten leiden u door het proces.

Productie op locatie

Dankzij de pre-productie fase kunnen we snel het benodigde materiaal opnemen zonder de dagelijkse werkzaamheden te verstoren. Het is mogelijk op meerdere locaties te filmen, interviews af te leggen etc.

Controle en eindmontage

Op basis van de eerste “edit” wordt de eindmontage gemaakt, er kunnen meerdere evaluatieversies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

To meet today's challenges, we've created a unique, more personal approach to investing.

Whether you’re building a welcome mat for your SaaS or a clean, corporate portfolio, Kava has your design needs covered.

Unique Pages
+

Discover stylish and exclusive design of pages, ready to be used in your website.

Adaptive Images

No worries about images resolutions, because of their absolute adaptability.

Happy clients

Join the community of happy Kava’s owners and explore its numerous benefits.

Breng uw bedrijf tot leven met een prachtige bedrijfsfilm

Even if you are an absolute beginner in website building, you’ll appreciate Elementor page builder’s simplicity and comfortable visual mode. By just dragging and dropping modules you are able to create your own layout perfectly fitting your website.

Video op maat

Elke project is uniek. Daarom kiezen wij altijd voor een persoonlijke aanpak op maat. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant weten wij elk project tot een succes te brengen. 

Basic Video

1250Eenmalig
Lengte: 00:45
Voice-over
Ondertiteling
Drone beelden
3D Logo animatie

Premium

2450Eenmalig
Lengte: 02:00
Voice-over
Ondertiteling
Drone beelden
3D Logo animatie
“I'm extremely satisfied with Kava and its huge list of advantages offered! I managed to create my first site absolutely effortlessly. All the claimed benefits work!”
Steven Sanders
Founder & SEO Consultant, Unified Media Inc.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen?