Marketing voor Tankstations

Marketing voor tankstations

Wij helpen tankstations om beter gevonden te worden en meer omzet te genereren. Dit doen wij door te kijken naar de unieke en onderscheidende factoren en deze onder de aandacht te brengen van de gewenste doelgroep. Door potentiële klanten beter te informeren over de verschillende producten en diensten, helpen wij ondernemers om het aantal bezoekers en hierbij behorende omzet te verhogen. De rol van tankstations veranderd en het assortiment dat verkrijgbaar is op de locaties ook. Met marketing voor tankstations van GMNL ben je verzekerd van een optimale zichtbaarheid. Neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Goed gevonden

Wanneer je als tankstation meer verkoopt dan alleen brandstof is het verstandig om dit goed kenbaar te maken. Marketing voor tankstations helpt om mensen te informeren over de overige producten zoals broodjes, koffie, wasboxen en meer. Ook schone toiletten en aanhangerverhuur zijn dingen waar mensen graag een blokje voor omrijden. 

Marketing diensten van GMNL

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Scoor hoger in Google

Door vooraf duidelijke afspraken te maken weet je precies waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten. Wij vinden een heldere en transparant werkwijze belangrijk. Daarom betrekken wij onze klanten in het volledige proces (als je dit leuke vindt natuurlijk). Zo voegen wij je toe aan de verschillende Google accounts en mag/kan je live meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe wij alles optimaal hebben ingericht. Indien er vragen zijn mag je ons natuurlijk altijd bellen. Wij helpen je graag om meer inzicht te krijgen in de verschillende rapporten van Google Analytics en Google Search Console. Niet alleen leuk maar vooral heel leerzaam!

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!