Google Optimalisatie voor Fietsenwinkels

Wordt online beter gevonden met de Google Optimalisatie voor Fietsenwinkels

Met meer dan 23 miljoen fietsen zijn er in Nederland meer fietsen dan mensen. Nederlanders zijn gek op fietsen en met de komst van de electrische fiets neemt de populariteit alleen maar toe. Dit biedt kansen voor de velen fietsenwinkels en fietsenmakers. GMNL helpt graag om deze kansen optimaal te benutten en de omzet te verhogen door middel van hoge kwaliteit webshops, marketing en Google optimalisatie. Als full servicebureau nemen wij alle werkzaamheden uit handen en ontzorgen van A tot Z. Zo kunt u zich focussen op de dingen waar u plezier uit haalt als ondernemer.

Wilt u meer informatie over de Google Jachthaven Campagne?

Stuur ons een berichtje en onze Google specialisten zullen vrijblijvend contact met u opnemen voor meer informatie.

Laat uw fietsenwinkel van zijn mooiste kant zien!

Onze specialisten nemen al het werk uit handen en zorgen dat uw locatie op de mooiste manier zichtbaar is op Google en Google Maps. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

Bespaar tijd en geld door het optimaliseren van het Google Bedrijfsprofiel

Dat goed ingestelde Google accounts met veel informatie en foto’s beter gevonden worden weet bijna iedereen. Maar wist u dat het optimaliseren van het Google account ook veel tijd en geld kan besparen? Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om direct in de Google zoekresultaten klanten te informeren over de verschillende merken, soorten fietsen, reparatie en onderhoud en andere veelgestelde vragen. Zo hoeft u minder tijd te besteden aan het beantwoorden van telefoontjes en kunt u zich focussen op de dingen die voor u belangrijk zijn.

Reserveer eenvoudig en snel met een afspraken knop in Google

Het online reserveren wordt steeds populairder en kan ondernemers veel tijd besparen. Maak het daarom voor potentiële klanten makkelijk om een afspraak of reservering te maken direct vanuit Google. Met het online reserveringssysteem houdt u perfect overzicht en maakt u nooit meer een dubbele boeking.

Laat uw jachthaven van zijn mooiste kant zien

Wanneer men op zoek is naar een jachthaven dan speelt de locatie een belangrijke rol. Daarom besteden wij extra aandacht om uw locatie op de mooiste manier in beeld te brengen. Zo maken wij prachtige foto’s van o.a. de ligplaatsen, het havenkantoor, beschikbare faciliteiten en meer. Zo kunnen toekomstige gasten een weloverwogen keuze maken om te kiezen voor uw locatie.
Hier enkele voorbeelden van belangrijke dingen om te laten zien: 

Prachtige foto's, virtuele tours en video voor op de website

Aangezien elke fietsenwinkel weer anders is met zijn eigen specifieke doelgroep hebben wij verschillende pakketten samengesteld. Zo is ons standaardpakket uitgerust met een professionele fotorapportage, een Google Street View virtuele rondleiding en Google optimalisatie van het Google Bedrijfsaccount op 65 verschillende punten. Zo bent u verzekerd van prachtige foto’s en een professionele uitstraling van uw organisatie op Google. Indien gewenst kunt u dit pakket uitbreiden met hoge kwaliteit luchtfotografie. Onze fotograaf maakt hierbij unieke foto’s vanuit de lucht om uw locatie en de ligging perfect te laten zien. Ook kunt u kiezen voor een prachtige video compleet met rechtenvrije muziek en plaatsing op YouTube. Wij verzorgen het volledige traject van A tot Z. Bekijk hieronder welk pakket het beste bij uw organisatie past. 

Onderdelen Google Jachthaven Campagne

Professionele Fotoreportage

Wij maken een prachtige fotoreportage van 15 afbeeldingen en laten uw locatie van zijn mooiste kant zien.

Google Street View

Met de Google virtuele rondleiding kunnen gasten op een interactieve manier een kijkje nemen bij u op locatie. Direct zichbaar in Google.

Google Optimalisatie

Onze specialisten stellen uw bedrijfsaccount perfect in en installeren de nieuwste functies en updates voor een optimale zichtbaarheid

Premium Virtuele Tour

De Premium Virtuele Tour is van de hoogste kwaliteit en heeft de mogelijkheid om interactieve elementen toe te voegen zoals video en links.

Google Review Pakket

Ontvang meer positieve Google reviews van echte gasten op de automatische piloot met de unieke Google reviewsoftware van GMNL.

Luchtfotografie

Met de nieuwste drone en hoge kwaliteit camera maken wij prachtige foto's van uw locatie en ligging

Full HD Drone Video

Laat uw locatie zien met een prachtige video vanuit de lucht compleet met rechtenvrije muziek en plaatsing op Youtube.

360° Luchtfotografie

Met de 360° luchtfotografie kunnen gasten op een interactieve manier uw locatie vanuit de lucht bekijken.

Maandelijkse Rapportage

Ontvang elke maand een overzichtelijke rapportage met nuttige informatie over uw zichtbaarheid in Google, fotoweergave en meer.

Onze Klanten...

Veel gestelde vragen

De opnames duren gemiddeld tussen de 1,5 en 3 uur. Dit is afhankelijk van het formaat van uw locatie en het gekozen pakket.

In het standaard pakket zitten 12 360° standpunten ingegrepen. 

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat wij het volledige bedrag retourneren indien u niet tevreden bent met onze service.

Wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 10 werkdagen. 

Wij garanderen u de hoogste kwaliteit en leveren al onze 360° afbeeldingen in HDR in 100 megapixels.

Nee, het is een eenmalige investering zonder terugkerende kosten. U zit dus nergens aan vast.

U ontvangt van ons al het beeldmateriaal rechtenvrij voor eigen gebruik. 

Het optimaliseren van het Google Bedrijfsaccount heeft vele voordelen. Zo helpt het onder andere om beter gevonden te worden in Google.

Uw Google profiel is zichtbaar op het volledige Google netwerk. Het Google bedrijfsprofiel wordt onder andere weergegeven wanneer mensen direct naar uw bedrijf zoeken, in de lokale Google zoekresultaten, maar ook in Google Maps en in de Google agenda.

Maak een afspraak

Select de datum en tijd voor de opnames van de Google Optimalisatie. De opnames duren gemiddeld tussen de 1,5 en 3 uur.
Na bevestiging ontvangt u van ons een handige checklist die u voor dat de fotograaf komt kunt na lopen voor optimaliaal resultaat.