FAQ

Google Street View is een functie binnen Google Maps waarmee je virtueel door de straten kunt lopen en bedrijven van binnen en buiten kunt bekijken.

Google Street View is toegankelijk vanuit de Google zoekmachine en wordt weergegeven bij bedrijven in het Google Bedrijfsprofiel. Daarnaast zit er ook een functie in Google Maps voor het direct bekijken van bedrijven op Street View. Ook is er een aparte Google Street View app beschickbaar.

Het Google bedrijfsaccount wordt weergegeven wanneer men zoekt naar jouw bedrijf. In dit account is de belangrijkste informatie van jouw bedrijf direct zichtbaar in de Google zoekmachine. Ook wel Google Mijn Bedrijf genoemd. 

Er is de mogelijkheid om informatie zelf aan te passen. Dit kan een tijdrovende bezigheid zijn voor mensen zonder SEO-ervaring. Het Google account is de belangrijkste ranking factor voor jouw zichtbaarheid in de lokale Google zoekresultaten. Daarom adviseren wij aan om dit door onze Google specialisten te laten doen. Wij weten precies hoe wij jouw account op de beste manier kunnen instellen voor optimaal rendament.

SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands noemen wij dit zoekmachine optimalisatie. Oftewel het verbeteren van de website en verschillende factoren om zo goed mogelijk gevonden te worden in de verschillende zoekmachines. 

SEA staat voor Seach Engine Adversting. Deze term wordt gebruik voor alle advertenties om beter gevonden te worden in de zoekmachines zoals Google en Bing.

Heb je een andere vraag?

Neem dan vrijblijvend contact op met GMNL. Wij helpen je graag om meer inzicht te krijgen in je eigen website en online zichtbaarheid. Ons GMNL-team is 24/7 bereikbaar via de live chat op onze website. Je mag natuurlijk ook bellen tijdens kantooruren naar: 085-3030252.